Brownies da Lucy

Brownies da Lucy

Because I believe everyone deserves a little sweetness
De zekerheden van https://www.browniesdalucy.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Olá! Ik ben Luciana.
Maar iedereen kent mij als Lucy.

In de afgelopen jaren heb ik mijn passie voor bakken ontwikkeld. Hiervoor was ik bioloog, maar ik heb besloten om mijn hart te volgen. Door mijn hart te volgen ben ik ook in Nederland terecht gekomen.

Tot 2015 heb ik mijn hele leven in Rio de Janeiro gewoond. Dus ik kom oorspronkelijk uit Brazilië en Brazilianen zijn echte zoetekauwen. Mijn passie voor bakken is daarom ook niet vreemd.

Met Brownies da Lucy wil ik graag iedereen laten kennismaken met de Braziliaanse cultuur. Dit doe ik met Brownies heel veel ander lekkers.

Because i believe everyone deserves a little sweetness.

Lucy


Bekijk Manifest