Broyeurexpert
Theo Van Weert
Goede prijs snelle levering
WvB
Pomp doet wat het moet doen en was op tijd binnen. Reactie op whatsapp is er niet altijd en soms langzaam
Hoe beoordeel je Broyeurexpert?
Jacobien Alons
Behulpzame telefoniste. Snel verstuurd door het bedrijf, helaas deed PostNL er weer meerdere dagen over om het te leveren.
Dirk Dijkstra
goede en snelle levering
Kumar Yashwant
Deze website voelde als oplichterij. Ik heb de motor die ik had besteld in onberispelijke staat teruggebracht. Maar de dame belde me op en zei dat hij gebruikt was. Hoe is het mogelijk om een motor te gebruiken, open te maken en terug te sturen? Ik ben opgelicht voor ongeveer 170 euro en ik moest betalen voor de postdienst. Dit is een schande voor de Nederlandse ondernemingsgeest en zo'n slechte ervaring.
Antwoord van BroyeurexpertGeachte Heer,
U heeft een onderdeel besteld en bij de omschrijving staat duidelijk dat het model met 3 stroomdraden is geleverd en dat het een hygiëne product is dat in een transparante verpakking wordt geleverd op deze verpakking voorzien van sticker ( bij verbreken van verpakking mag het product niet retour) Wat u nodig had is een motor met 4 stroomdraden en die leveren wij niet. Ondanks alle informatie heeft u alle adviezen van ons afgeslagen en het product besteld en bij ontvangst de verpakking geopend tevens heeft u de stroomdraden eraf geknipt en daarna zonder ons in kennis te stellen retour gezonden. Bij onze retour afdeling is uw pakket aangekomen en de verpakking onder camera toezicht geopend met tijd opname daarop is duidelijk te zien hoe het product door u aan ons is retour gezonden. Hierover hebben wij u telefonische geïnformeerd en hier was u niet content over. U kunnen uw aankoop weer aan u toezenden maar dat wilde u niet. Nu kunt u deze op afspraak bij ons afhalen. -
Monique
Snelle reactie via de app (telefonisch niet bereikbaar). WC-pot besteld en kon het gelijk dezelfde week al afhalen, conform afspraak! Prima
Hedy Heiligers
Jos van der Wal
snelle levering.
Franca
Werd snel geleverd!
Peter Zwart
Service is gewoon echt goed, foto's gestuurd of ik de goede onderdelen heb besteld, en gelijk beantwoord, volgende dag in huis TOP..
Fred
Snelle afhandeling en levering.
Eric van M.
Goede prijs en snelle service. Nu al meerdere keren hier besteld, voor mij dus een aanrader.
Mies
Mooie prijs en snelle levering
M Ariens
Communicatie via wapp loopt wat stroef maar advies is oke en het is vakantieperiode. Uiteindelijk wel duidelijk welke onderdelen wij nodig hebben. Deze via de site besteld. Ptt doet er helaas een dag langer over. Achteraf horen wij via de wapp dat de onderdelen leverbaar zijn. Wij zijn een tevrede klant. Onderdelen vervangen en klaar voor de vilgende 25jaar. Thx
Alie Tuinhof-Hooijenga
Bij de montage knapte er een plastic onderdeeltje, neem je contact met ze op moet je via website bestellen ze helpen je helemaal niet en het kost je 50 euro en moet je er ook nog eens meer dan week op wachten, kun je dus ook niet verder met installatie
Carla Dijkslag
Goede info, vlotte levering
I.H.A. Gerverdinck
Goede prijs. Snelle levering
G.J. Groeneveld
Fantastische service, ene dag besteld, volgende dag bestelling in huis.
Heel blij mee. -
Rene Gieltjes
Zeker, prima, netjes verpakt, goede service, want we konden de juiste niet vinden, aan de hand van foto's kregen we link naar de juiste wc bril
Tevreden klant
Duidelijke website en hele snelle levering,TOP