Budgetwijnen.nl
Met als slogan ‘Topwijnen voor Budgetprijzen!’ heeft Budgetwijnen.nl als visie de beste kwaliteit te leveren voor de scherpste prijs van Nederland & België! Wij profileren ons als dé betaalbare totaalleverancier op het gebied van kwaliteitswijnen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bent u op zoek naar een specifieke wijn of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.
Door goede afspraken, lage kosten en het juiste prijsbeleid kunnen wij een zeer brede selectie wijnen aanbieden voor een budgetprijs. Eenvoud, voordeel en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van ons initiatief waarbij u als klant centraal staat! Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen in onze webshop.
Mark Mullenders
Goede communicatie
Heerlijke wijn voor een
prima prijs -
Kaya Kolkmeijer
Snelle levering!
Hoe beoordeel je Budgetwijnen.nl?
Wiebe Terpstra
Heerlijke wijnen, op tijd geleverd en voor een mooie prijs. Wat wil je nog meer? Proost🍷🥂
Greet Cornelissens
Snelle levering en super lekkere wijn.
Correct op de hoogte gebracht in verband met tijdstip van levering.
Voor herhaling vatbaar. -
Berry van Koningsveld
Supersnel geleverd, uitstekend verpakt.
Jacques Desmet
André
Bestel hier al jaren, hebben altijd wat ik zoek en de verpakking en levering is altijd goed en op tijd! Echt een aanrader!
José Doomen
Super snelle levering alles naar tevredenheid 👍
Cyrille Hendriks
Heel goede service! Mijn pakket was bezorgd. Alleen niet bij mij... meteen opgepakt door budgetwijnen. Hoefde nooit te wachten op een bericht en snel was mijn pakket terecht.
Annemarie
Heerlijke wijnen, goede kwaliteit voor een goede prijs.
Sabine Van het Bolscher
Er ging wat mis bij de aflevering, bij het postbedrijf, buiten de schuld van budgetwijnen om en werd supersnel opgelost! Fantastische service!
Ton Hendrix
Uitstekende wijnen , correct geprijsd en geleverd! 👍
Martin Bergt
Thank you so much, that was a perfect transaction.
Have a peaceful christmas time and a happy new year! -
Jasper
Snel besteld, veel keuze en top geleverd.
Jan Moerland
Heel lekkere wijn gekocht. De ervaring komt overeen met de beschrijving. Levering: snel in zeer stevige dozen.
Willem Boom
Snel thuis.
Kees van Breukelen
Doen wat ze zeggen en levering was correct.
Annemarie
Mooie prijzen.
Jennifer Harding
Snel service. Geen problemen.
Susanne Visser-bakker
Goede service. De bestelling werd netjes en op tijd afgeleverd. Duidelijke e-mails over de levering van de bestelling. Ik ga vaker bestellen.