Budgetwijnen.nl

Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste specialisten en zijn afkomstig van de meest toonaangevende producenten ter wereld.

Met als slogan ‘Topwijnen voor Budgetprijzen!’ heeft Budgetwijnen.nl als visie de beste kwaliteit te leveren voor de scherpste prijs van Nederland & België! Wij profileren ons als dé betaalbare totaalleverancier op het gebied van kwaliteitswijnen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bent u op zoek naar een specifieke wijn of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Door goede afspraken, lage kosten en het juiste prijsbeleid kunnen wij een zeer brede selectie wijnen aanbieden voor een budgetprijs. Eenvoud, voordeel en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van ons initiatief waarbij u als klant centraal staat! Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen in onze webshop.
Wijnen, Dranken, Relatiegeschenken
9,4
19 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Tom
  Geverifieerde klant van Budgetwijnen.nl

  Scherpe prijzen en snelle bezorging

 • Laura
  Review voor Budgetwijnen.nl

  Snelle levering, vriendelijke klantenservice en scherpe prijzen!

 • Hoe beoordeel je Budgetwijnen.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Anneke
  Review voor Budgetwijnen.nl

  Zeer goede service en een mooie prijs