Budgetwijnen.nl

Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste specialisten en zijn afkomstig van de meest toonaangevende producenten ter wereld.

Met als slogan ‘Topwijnen voor Budgetprijzen!’ heeft Budgetwijnen.nl als visie de beste kwaliteit te leveren voor de scherpste prijs van Nederland & België! Wij profileren ons als dé betaalbare totaalleverancier op het gebied van kwaliteitswijnen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bent u op zoek naar een specifieke wijn of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Door goede afspraken, lage kosten en het juiste prijsbeleid kunnen wij een zeer brede selectie wijnen aanbieden voor een budgetprijs. Eenvoud, voordeel en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van ons initiatief waarbij u als klant centraal staat! Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen in onze webshop.
9,3
Filter 1790 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 909 met beschrijving

• Josz Taks
    Review voor Budgetwijnen.nl

Op zich leek alles goed te gaan maar ikzelf moest contact opnemen waar na 3 dagen mijn status van de bestelling bleef. Kreeg wel direct antwoord met de suggestie dat een statusmail was verstuurd. Deze had ik echter nooit ontvangen. Dus heel vreemd dat na mijn reactie een statusmail met terugwerkende kracht verzonden was. Daarna was de levering keurig en zonder probleem aangekomen binnen de termijn die in statusmail vermaild stond. Verder heerlijke wijn is nix mis mee.

• A
    Review voor Budgetwijnen.nl

Geleverd zoals besteld. Tevreden! (Net als de keren hiervoor :-) )

• Hoe beoordeel je Budgetwijnen.nl?

• Anita,

Doen wat ze schrijven 💚

• Anita Caesteker
    Review voor Budgetwijnen.nl

Er was iets foutgelopen , alles snel en goed opgelost en vooral lekkere wijn

• Henk J Jansen

Snel geleverd, stevige verpakking

• J.P. Duwel
    Review voor Budgetwijnen.nl

Snelle levering door een prachtig en goed georganiseerde organisatie👍

• Marco
    Review voor Budgetwijnen.nl

Zeer snellen levering. Bij aankomst bleek er 1 fles wijn gebroken. Na toesturen foto's werd hiervoor meteen het bedrag teruggestort. Compliment voor snelle afhandeling van deze klacht

• Tom van Miert
    Review voor Budgetwijnen.nl

Snelle service goede en betaalbare wijn

• Rita Jongeneel
    Review voor Budgetwijnen.nl

Goede prijs ,snelle levering.

• Jenny Pronk

• RENE HAMERS

Prima service en levering

• Cindy Coenen
    Review voor Budgetwijnen.nl

Top service , snel in huis en goed verpakt. Super lekkere wijn voor weinig geld. Tevreden klant!

• Astrid

Snelle levering goed verpakt

• P.m. Peltenburg
    Review voor Budgetwijnen.nl

Aflevering snel, wijn goed ....... maar verpakt in een doos van 18 flessen, mijn armen zijn te kort en de doos is veel te zwaar. Ik overweeg alleen daarom om niet meer te bestellen.

• KOen Jansen
    Review voor Budgetwijnen.nl

Goede communicatie bij niet kunnen leveren van bep soort maar wel een extra fles erbij. Prima service

• Eddy Van Duvel
    Review voor Budgetwijnen.nl

De levering liep een beetje fout, DPD ging donderdag leveren, maar het pakketje is vrijdag geleverd juist op tijd voor het feestje!

• Judith
    Review voor Budgetwijnen.nl

Goede prijs, goede en snelle service. Goed verpakt, ik had het laten bezorgen op een afhaalpunt en ook dat is helemaal goed gegaan.