Buiten.studio

Buiten.studio

Al duizenden jaren komen mensen samen rond eten, vuur en verhalen. Het delen van een maaltijd is meer dan een traditie; het is een ritueel dat gewone avonden verandert in bijzondere momenten. Bij Buiten.studio creëren we de basis voor verbinding: puur eten, met zorg bereid, en een sfeer waarin mense
9,4

• Tim
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Zeer slechte communicatie. Heb op vrijdag een pakket besteld. Echter een week later nog niet binnen. Krijg geen track en trace. Moet zelf steeds contact opnemen. Vind het oprecht een slechte service.

Antwoord van Buiten.studio

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen – we vinden het jammer dat je bestelling niet is verlopen zoals verwacht.

Voor je bestelde hebben we aangegeven dat het product niet in ons eigen magazijn op voorraad was en daarom rechtstreeks door de fabrikant zou worden verzonden. Zodra het pakket bij de vervoerder was aangemeld, is er automatisch een e-mail met track-en-trace aangemaakt. Dat je deze e-mail niet hebt ontvangen – én dat de vervoerder geen aflever­afspraak met je heeft gemaakt – is vervelend en zeker niet de bedoeling. We nemen dit punt op met de transporteur om herhaling te voorkomen.

Ondertussen hebben we steeds zo snel mogelijk op je berichten gereageerd en de zending actief gevolgd om duidelijkheid te krijgen. We begrijpen dat het wachten frustrerend was, maar doen er alles aan om dit soort situaties te beperken.

• Corine Bosveld
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Ik bestelde een cadeaubon van 100 euro via de website. Op de site stond een mooi voorbeeld van een bon die ik per mail zou ontvangen, om te printen. Ik ontving echter alleen een code per mail (nadat ik hier achteraan had gebeld). Ik heb toen via mail en telefonisch contact hierover gezocht. Maar hier kom niets aan gedaan worden. Als ik van te voren had geweten dat deze cadeaubon alleen maar een 16 letterige code zou zijn, had ik niet op deze website een cadeaubon besteld. Je wilt immers toch iets leuks aanbieden, zeker als het om een groot bedrag gaat.

Hallo Corine,

Dank voor je review. Vervelend dat je wat anders had verwacht. Ik heb de tekst aangepast op de website om verwarring in de toekomst te voorkomen.

Gijs

• Hoe beoordeel je Buiten.studio?

• Henk KEURHORST
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Ruim assortiment. Vriendelijke mensen.

Bedankt Henk!

• Jessica Jonasse
    Review voor Buiten.studio

Mijn verjaardagsfeest was echt geslaagd door Buiten.Studio. Fantastische hapjes van buitengewone kwaliteit, geweldige bediening, zeer gastvrij en alle afspraken zijn meer dan 100% nagekomen. Deze jongens beveel ik echt aan!

Antwoord van Buiten.studio

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat jouw verjaardagsfeest geslaagd was en dat je tevreden bent over onze hapjes en service. We waarderen je aanbeveling enorm!

• Pauline
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Snelle levering en goede kwaliteit

Bedankt Pauline!

• Marcel Ravenshorst
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Geweldige service en response op vragen. Vlotte levering, goede producten

• Chantal Janssen
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Gewoon super slecht heb artikel besteld was op voorraad heb al 4 dagen niks vernomen van dat mijn bestelling verzonden is of wat dan maar ook niks bestellen hier

Hallo Jan Zwakhoven,

De site gaf een andere voorraad weer dan de daadwerkelijke voorraad. Onze excuses hiervoor. De leverancier geeft aan dat het artikel voorlopig niet beschikbaar is. We hadden je hier eerder van op de hoogte moeten stellen, dat is helaas blijven liggen.

Gijs van Buiten.studio

• Arne Scholman
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Snelle levering. Perfecte service en kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. Ik ga hier zeker vaker bestellen! Op naar meer gezellig bbq plezier.

• Henk

Goed en vlot geleverd

• Jan ter Harmsel
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Duidelijke uitleg, lekker eten en aardige mensen met humor. Aanrader!

• Remy Pol
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Topkwaliteit kamado’s, perfect advies en snel in huis. Top bedrijf!

• Mark Baan
    Geverifieerde klant van Buiten.studio

Top service! Fantastische uitleg door mensen die plezier hebben in hun vak. Geen verkopers, maar gasten die hun hobby zoveel mogelijk willen delen door en met hun enthousiasme!

• BK Tuinen