BuitenKampioen
BuitenKampioen is dé leverancier van blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, veranda’s & meer tuinartikelen.
9,0
Filter 814 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 526 met beschrijving

• Pieter
    Review voor BuitenKampioen

Levering was zo als we verwacht hadden.

• Robert Moerings

Mooie prijzen ,goede kwaliteit en service. Blij met het eindresultaat

• Hoe beoordeel je BuitenKampioen?

• Gert Achterberg
    Review voor BuitenKampioen

Eerst goed advies gekregen in verband met de specifieke maten. Materialen werden daarna op tijd geleverd. En we zijn zeer tevreden met het geheel van de overkapping en dit alles tegen een redelijke prijs.

• Leen Klok
    Review voor BuitenKampioen

Bij het bouwen bleek dat het hang en sluitwerk in het pakket verroest was. Contact opgenomen en binnen 2 dagen was er een nieuw pakket.

• Rick
    Review voor BuitenKampioen

Prima kwaliteit, top service en snel geholpen!

• Peter
    Review voor BuitenKampioen

Tuinhuis met overkapping: Over het algemeen een goed product.
    Enkele minpunten:
    1. De dubbele deur klemt door het vochtige weer, is nochtans volledig behandeld tegen vochtindringing. Er moet meer speling voorzien worden tussen vast deurkader en de deuren zelf om dit te kunnen opvangen
    2. De beugels van de dakgoot zijn te groot. Hier zou een extra houten lat van pas komen om deze tegen te bevestigen (was niet voorzien in het pakket)
    3. Iets meer roofingnagels was beter geweest om het volledige dak correct te bevestigen. Heb er zelf nog moeten bijhalen

• Frans V
    Review voor BuitenKampioen

Snelle en vakkundige levering. We hebben nu een prachtige overkapping! Superblij mee.

• Nicki
    Review voor BuitenKampioen

Goede service, op tijd geleverd. Erg blij met deze overkapping.

• Michael Strating

Alles prima geregeld

• Jozef Dierckx
    Review voor BuitenKampioen

ik ben zeer tevreden over de snelle levering, ook het systeem van opbouw is een meevaller, zodat het ook voor een leek zeer doenbaar was en uiteraard het materiaal zelf was top, ik kan het iedereen aanbevelen

• Elvira
    Review voor BuitenKampioen

Bestelling gedaan van de overkapping van 9x360m douglas en Zweeds rabat achterkant en 1 zijkant “ geleverd volgens planning , helaas bij het in elkaar zetten bleken de maten van de staanders geen 14x14 maar verschillend te zijn vanaf 13-13.5 “ veel kromme en getorpedeerde balken ,dus je moet heel creatief kunnen werken om het geheel te laten passen “ dus ga niet uit van een bouwpakket maar een knutselproject heel veel ellende gehad !

• Robert van der Meer
    Review voor BuitenKampioen

Levering was snel en de planken en balken zijn van een hele goede kwaliteit. Het contact liep ook erg soepel. “Buitenkampioen” is zeker een aanrader en ik zou er zo weer materialen kopen.

• Francisco das Chagas

Heel goed

• Jhj Wilms
    Review voor BuitenKampioen

Alles is conform afspraken geleverd.

• Henk
    Review voor BuitenKampioen

Zeer tevreden over de DHZ overkapping Zoutelande. Goede service. Klantvriendelijk. Snelle levering. Alles volgens afspraak.
    Niet twijfelen om hier iets te kopen. Gewoon doen!

• Stefan Mensink
    Review voor BuitenKampioen

Top service, de overkapping mocht tijdelijk (gratis!) bij BuitenKampioen in opslag staan en bij vragen werden we direct te woord gestaan via Whatsapp. Kortom, een topbedrijf!

• Mariska F
    Review voor BuitenKampioen

Mooie en degelijke panelen. Netjes op tijd geleverd.

• Ruud Frieling
    Review voor BuitenKampioen

Snelle levering inderdaad ook klacht opgelost en goed meegedacht. Tip voor kopers leg zware stenen op stapels planken balken als je ze niet gebruikt blijven ze recht. Ook het gebruik van grote lijmtangen maakt dat gekromde boorden toch geplaatst kunnen worden. Erg tevreden over resultaat.

• Marc van Kessel
    Review voor BuitenKampioen

We hebben ons schuurtje bij buitenkampioen gekocht. Alles netjes geleverd, mooie kwaliteit eenvoudig in elkaar te zetten, beschrijving heel precies en compleet. Heel blij mee

• Patrik Versijpt
    Review voor BuitenKampioen

Afspraken correct nagekomen , goeie prijs kwaliteit