BuitenKampioen
BuitenKampioen is dé leverancier van blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, veranda’s & meer tuinartikelen.
9,0
Filter 948 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 609 met beschrijving

• Cees Van de Graaf
    Review voor BuitenKampioen

Prima levering volgens afspraak!

Hallo Cees,

Bedankt voor de leuke review en veel plezier van jouw Red Class sponningplanken.

• roy
    Review voor BuitenKampioen

bestelling geplaatst omdat er een levertijd zou zijn van 2 tot 4 weken,er is wat traging opgelopen wat voor wat ongemak heeft gezorgd,dit is goed opgepakt door buitenkampioen zodat ik straks lekker onder mn overkapping kan zitten!

Hoi Roy,

Fijn dat we ondanks de kleine vertraging tot een passende oplossing zijn gekomen!

• Hoe beoordeel je BuitenKampioen?

• Jan
    Review voor BuitenKampioen

Enorm blij met de schuur! Goede service, snel geholpen en mooie kwaliteit.

Dag Jan,

Mooi dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze Smooth Serie overkapping. Als we je in de toekomst nog eens kunnen helpen, dan horen we het graag!

• Martin Scholten

Snelle levering, duidelijke communicatie

Antwoord van BuitenKampioen

Bedankt Martin! Veel plezier van jouw Smooth Serie overkapping de komende jaren :)

• Mark Van Assche

Perfecte service, onmiddellijk antwoord

Antwoord van BuitenKampioen

Dag Mark, erg fijn om te lezen dat onze klantenservice je snel en goed te woord heeft gestaan. Daar werken we elke dag met zijn allen hard voor.

Veel plezier van jullie prachtige tuinhuis Dominica!

• John Claessens
    Review voor BuitenKampioen

Gunstige prijzen voor kwaliteit. Het bestelproces loopt perfect met Niek.
    De monteur genaamd Gert Jan heeft vakwerk geleverd !
    Je denkt misschien; zo'n huisje zet je zelf wel in elkaar en dan bespaar je geld.
    Deze monteur is het dubbel en dwars waard! Netjes, beleefd en meedenkend>Het is echt wel een vak als je zo'n blokhut in elkaar zet ; weet een leek hoe het werkt met de krachten van zo'n blokhut ? en waar je de schroeven plaatst ? Echt top van dit bedrijf

Hi John,

Fijn dat je zo'n goede totaalervaring bij ons hebt ervaren. We zullen de complimenten delen met onze collega Niek en monteur Gert-Jan.

Veel plezier van de blokhut de komende jaren!

• Yusuf Soy
    Review voor BuitenKampioen

Goede service kwaliteit en snel bedankt!

Hoi Yusuf,

Bedankt voor de mooie 5-sterren review. Dat stellen we enorm op prijs!

• Jantine Meilink
    Review voor BuitenKampioen

Goed advies, top geregeld en een prachtige overkapping plus tuinhuis!

Antwoord van BuitenKampioen

Hallo Jantine, leuk dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review voor ons te schrijven. Dat waarderen we!

• Jeffrey van Telgen
    Review voor BuitenKampioen

Blokhut snel afgeleverd op onze voorkeursdag!

Hoi Jeffrey,

Bedankt voor de positieve feedback. We kunnen een leverweek garanderen en waar mogelijk doen we ons best om het op een voorkeursdag te leveren. Fijn dat dit ons in jouw geval gelukt is.

Veel geluk met de mooie blokhut!

• Roel Steffens
    Review voor BuitenKampioen

Wat hout besteld om mijn overkapping verder af te werken, prima kwaliteit en snel geleverd.

Antwoord van BuitenKampioen

Mooi om te lezen dat jouw houtmaterialen snel en naar tevredenheid zijn geleverd Roel!

• Conny
    Review voor BuitenKampioen

goede kwaliteit, goede prijs, goede bezorging, goede communicatie. Wat wil je nog meer? De overkapping van Red Class wood is echt prachtig!

Dag Conny!

Nog bedankt voor deze mooie 5-sterren review. Veel plezier gewenst van jullie prachtige Red Class wood overkapping.

• FREERK-WILLEM
    Review voor BuitenKampioen

Ik heb vorig jaar een argo blokhut gekocht hij is super mooi alleen de tekening loop een beetje door elkaar voor 2 blokhutten dat was wel verwarrend maar met een beetje eigen inzicht kom je er wel zeker een aanrader om bij buiten kampioen te kopen zeer net bedrijf top!!!

Antwoord van BuitenKampioen

Dankjewel voor de positieve terugkoppeling Freerk-Willem! Bij onze blokhutten leveren we over het algemeen een handleiding die specifiek bestemd is voor de bestelde blokhut, en daarnaast leveren we ook een algemene instructie die wat algemene montagevraagstukken behandeld. Ik denk dat daar misschien wat verwarring is ontstaan. Als er vragen zijn, dan kun je ons natuurlijk altijd bereiken! :)

• Herbert
    Review voor BuitenKampioen

Gehele afhandeling van bestelling tot en met montage TOP

Dag Herbert,

Nog bedankt voor deze review en de complimenten. We zullen deze ook delen met onze mensen en het montageteam.

Team BuitenKampioen wenst je veel plezier van het tuinhuis Lagos de aankomende jaren!

• Niels W
    Review voor BuitenKampioen

Geweldige service,alles is heel goed verlopen.n echte vakman :)
    Bedankt !

Hoi Niels,

Bedankt voor de complimenten over onze service en montageploeg. We waarderen dat je dit deelt in deze mooie review. Namens ons allen veel plezier met het tuinhuis Little Rock!

• Derk
    Review voor BuitenKampioen

Heel goede service - had een paar missende onderdelen, werden terstond toegestuurd. Aangeraden aan vrienden!

Antwoord van BuitenKampioen

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de gebreken op een juiste manier zijn opgelost.

We wensen je in de toekomst veel geluk van de bestelling!

• Double D Woodwork
    Review voor BuitenKampioen

Alles werd op tijd geleverd en met vragen kon ik altijd terecht en werden snel beantwoord. Top geregeld.

Antwoord van BuitenKampioen

Dag Dennis, bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met de doe-het-zelf overkapping!

• Kevin N
    Review voor BuitenKampioen

Na een miscommunicatie van beiden kanten heeft buitenkampioen zich positief gepositioneerd waardoor beiden kanten een perfecte uitkomst hebben. Zou de partij zeker aanbieden! goede prijs, verzorging en service nadien.

Ha Kevin,

Erg fijn dat we na het telefonische contact tot een passende oplossing zijn gekomen. Uiteraard ook bedankt voor deze positieve review.

We wensen je alvast veel plezier met de overkapping in de toekomst!

Groeten Stan.

• Hilde Vanhove
    Review voor BuitenKampioen

Goed product enkel jammer van de firma waar ze samen met werken voor de levering. Die laat veel te wensen over.

Hoi Hilde,

Dank voor de mooie woorden over ons materiaal!

Doorgaans krijgen we ook goede berichten over onze transportpartner. Wij zijn dus benieuwd wat daar in jullie geval mis is gegaan zodat we dit bespreekbaar kunnen maken met hen. Stuur dit gerust even in een mail naar klantenservice@buitenkampioen.nl

Namens ons veel geluk met jullie zigeunerwagen!

• Danny Erauw
    Review voor BuitenKampioen

Geweldige service, goede verpakking en zeer goed matraal

Antwoord van BuitenKampioen

Leuk om te lezen dat onze grenen hekken en palen goed bevallen Danny!

Groeten van ons allen :)

• Francis van de Cappelle
    Review voor BuitenKampioen

Goede kwaliteit en makkelijk zelf op te bouwen!

Antwoord van BuitenKampioen

Goed om te horen dat onze Supreme Serie overkapping goed bevalt Francis. Dit kant-en-klare bouwpakket is inderdaad goed zelf op te bouwen met een beetje handigheid, leuk dat jullie dat ook gelukt is.

Veel mooie jaren toegewenst met de overkapping!