Buy2fight.com

Buy2fight.com

Wij zijn een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van vechtsportartikelen. Of je nu een professionele atleet bent of net begint met kickboksen, MMA of een andere vechtsport, wij hebben alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen en te verbeteren.

Onze selectie omvat bokshandschoenen, scheenbeschermers, stootkussens, kleding en nog veel meer. We hebben een uitgebreide collectie van topmerken en producten van hoge kwaliteit, zodat je altijd het beste kunt vinden wat bij jou past.

Onze missie is om jou te voorzien van de beste vechtsportartikelen en om jouw ervaring met ons zo aangenaam mogelijk te maken. We zorgen voor snelle verzending en veilige betalingsopties, zodat je binnen de kortste keren met je nieuwe uitrusting aan de slag kunt.

Onze passie voor vechtsporten is wat ons drijft om deze website te runnen en onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Of je nu traint voor een wedstrijd of gewoon voor de lol, wij hebben alles wat je nodig hebt om te slagen.

De zekerheden van https://www.buy2fight.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.