By Inspiratie
Elles
De webwinkel is ideaal, supersnelle service. Nog leuker is de winkel zelf bezoeken. De wisselende collectie, aangevuld met leuke sieraden en cadeauproducten vind ik top!
Carin Nap
Mooie collectie, gezellig als je binnen loopt en je wordt fijn geholpen en als je gewoon rustig wilt rondkijken kan dat zonder dat je wat wordt opgedrongen
Hoe beoordeel je By Inspiratie?
Karin
Een leuke en prettige winkel met hele leuke betaalbare kleding en vriendelijk personeel!
Lisanne
Leuke winkel, vriendelijk personeel en kwalitatief goede kleding
M Ruttenberg
mooie produkten ,vriendelijk geholpen,goede service.
Wilma van Heerdt
Leuke kleding, vriendelijke jongen
A Peelen
Leuke collectie, prettige prijzen en aardige mensen
Diana
Super tevreden. Goed geholpen, gezellig in de winkel. Blij met mijn aankopen!
Herna
Snelle levering. Artikel voldoet precies aan verwachting. Keurige verzending met optie tot reactie op het artikel. Tevreden klant
Sita Abma
Fijn om nog steeds gebruik te kunnen maken van de sale!! Ik mis het 10 euro rek bij de winkel😉En even een persoonlijk bericht als het verzenden wat meer tijd kost. Top service!😃
Suus
Enorm leuk geholpen en goede service. Bedankt voor de gastvrijheid en de lekkere cappuccino.
Sej Teulings
Linda Lammerts van Bueren
Jesse en Marleen zijn kanjers! Hun enthousiasme is gewoon voelbaar in de winkel. Ze weten de winkel steeds weer met een mooie collectie te vullen. Je wordt ook fijn geholpen en geven een goede service! Ik slaag er altijd!
Gerrie Vreugdenhil
Geweldig leuke kleding en heel vriendelijk geholpen!!
Lia
Fijne winkel, lieve mensen
Marianne Meijer
Betaalbare verrassende casual mode , steeds wisselende collectie waar altijd wat leuks voor je bij zit !
Vriendelijke en meedenkende verkopers !
Sabine
Wat een fantastische service!!
Ik had op Vlieland een broek gezien in het groen die ik in mei in het rood daar heb gekocht! Ik twijfelde toch en heb hem laten hangen.. eenmaal thuis toch die broek online gaan zoeken, maar nergens gevonden… winkel gebeld en de broek hing er nog… ze hebben hem opgestuurd en kon met een tikkie afrekenen; ik ben helemaal blij!
Waar vind je dat nog? :-)) -
Regina
Super service!!!
S Unger
Leuk geholpen en zeker blij met mijn aankoop
Irene
Ik heb het in de winkel gekocht. Wel zo gezellig en meteen passen en klaar.