By Liev
Viv
Super blij met mijn sieraden. Zo fijn dat ik de roestvrije stalen armbandjes om kan houden. En super leuk ingepakt!
Floor
Nu voor de 2e keer een bestelling gedaan. Mooie sieraden, goeie kwaliteit, snelle verzending en heel leuk ingepakt. Ik ben weer helemaal blij☺️
Hoe beoordeel je By Liev?
Bo
Leuk ingepakt. Snel binnen. Super schattig armbandje gekocht. Ook echt super goeie kwaliteit. Super tevreden!
Fay
Super leuke sieraden van mooie kwaliteit! Je kan zien dat ze het met veel liefde voor je inpakken🥰
Noëlle
Mijn bestelling was met zorg en aandacht ingepakt. Het was een feest om het uit te pakken. Mooie producten van goede kwaliteit.
Valentijn
Snelle levering, erg tevreden.
Richelle
Leuke site! Bestelling kwam snel en was super leuk verpakt. Ik ben er blij mee!!
Milou
De levering was snel en mijn bestelling was mooi verpakt. Het handgeschreven kaartje erbij maakt het persoonlijk. Zeer tevreden en mooie prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga zeker vaker bestellen.
Nico
Je merkt in alles het enthousiasme, van bestelling tot het ontvangen. Ik als man heb een site gevonden om cadeautjes voor mijn dochter en vrouw te kopen 😀
Saida Van Kruining
Snelle levering en mooi verpakt!
Danielle
Snelle levering, super lief briefje erbij. Echt een pakketje met aandacht verzorgd. Mooie spullen.
Ruth Van Eck
Snelle levering, goede kwaliteit en een lief berichtje erbij!🥰