ByEvaJewelry
Jaella
Snelle levering en super leuke sieraden alleen verpakking van moeilijk te openen
Antwoord van ByEvaJewelryHi Jaella, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de sieraden én de snelle levering! 💖 Dankjewel ook voor je feedback over de verpakking, dat nemen we zeker mee om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren.
Heel veel plezier met je nieuwe items! ✨ -
Rozanne
De sieraden zijn goede kwaliteit, en ik mijn pakketje al in 2 dagen!
Antwoord van ByEvaJewelryDankjewel voor de ★★★★★ review Rozanne! Heel veel plezier met je nieuwe sieraden
Hoe beoordeel je ByEvaJewelry?
Gwen
Het was supersnel geleverd en kwam via brievenbus. Lekker goedkoop maar wel hele mooie sieraden.
Antwoord van ByEvaJewelryWat een superleuke review, dankjewel Gwen! Fijn dat je zo tevreden bent over de sieraden én de snelle levering. Dat is precies wat we hopen! 💖
Ilona
Goede service. Kwaliteit van de sieraden ben ik zeer tevreden over. Leuk ingepakt
Antwoord van ByEvaJewelryHi Ilona, wat fijn om te horen dat je zo positief bent over de service en sieraden! Heel veel plezier met je bestelling! 💕🫶🏼
Quinty
Snelle levering, goed contact, goede kwaliteit, echt PERFECT!
Antwoord van ByEvaJewelryHi Quinty, wat fijn om te horen dat je zo positief bent! Heel veel plezier met je nieuwe items! 🥰
Fleur
Heel snel binnen! Top kwaliteit
Antwoord van ByEvaJewelryEnorm bedankt voor je review Fleur! 💖
Oihane
Super leuk sieradenbedrijfje, heel snel verzonden! Ik kan niet wachten om de adventskalender te openen 😊
Antwoord van ByEvaJewelryDankjewel voor je lieve review Oihane! Heel veel plezier met de adventskalender 💝
Jayra
het zijn echt goede stainless steal sieraden, met een leuke prijs. Ik ben heel blij met de sieraden die ik tot nu toe al heb gekocht! Ik ga zeker vaker bestellen.
Antwoord van ByEvaJewelryHi Jayra, wat enorm fijn om te horen dat je zo blij bent met de sieraden! Hopelijk tot snel weer in de webshop! 🥰
Josine
Hele leuke sieraden en goed betaalbaar. Ook snel verstuurd en leuk ingepakt!! Ik raad het aan
Antwoord van ByEvaJewelryDankjewel voor je lieve review Josine! Heel veel plezier met je nieuwe items 💕
Puck
Snelle levering, mooi verpakt en zag er precies uit zoals op de foto. ⭐️
Antwoord van ByEvaJewelryDankjewel voor je positieve review Puck! Super om te horen dat alles naar wens was 💖
Anoniem
Mooie prijzen en hele lieve meid is Eva ze helpt met alles!
Antwoord van ByEvaJewelryEnorm bedankt voor de lieve ★★★★★ review!
Celine
Super mooie, leuke en orginele sieraden. Ook goed betaalbaar. Alleen zat er nikkel in de oorbellen waardoor ik een flinke allergische reactie heb gehad en bijna de hele bestelling niet kan verdragen. Verder erg tevreden over de mooie handgemaakte ketting!
Antwoord van ByEvaJewelryHi Celine, wat ontzettend vervelend om te horen dat je een allergische reactie hebt gehad op de oorbellen, dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling! Onze sieraden horen altijd nikkelvrij te zijn, dus ik kijk graag samen met je wat er precies mis is gegaan. Zou je ons een mailtje willen sturen op info@byevajewelry.nl? Dan zoeken we direct een passende oplossing voor je. Heel fijn om te lezen dat je wel blij bent met de ketting, en onze excuses voor het ongemak!💕
Dana
Sieraden erg snel ontvangen en het viel meteen op dat de kwaliteit heel erg goed is. Super blij mee!!🩷
Antwoord van ByEvaJewelryHi Dana, want enorm fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de sieraden en service! 💖
Elize
Heel betaalbaar en goeie kwaliteit! Snel verzonden wat ook echt top is. En hele leuke sieraden!!!
Antwoord van ByEvaJewelryEnorm bedankt voor je lieve review Elize! Heel veel plezier met je nieuwe sieraden 🫶🏼💕
Klant
Clip oorbellen na minder dan 24 uur binnengekregen! Super leuk ingepakt en hele fijne oorbellen, ik zou zeker opnieuw hier bestellen!
Antwoord van ByEvaJewelryWat superleuk om te horen, dankjewel voor je positieve review!😊 We doen ons best om alles zo snel en mooi mogelijk te verzenden, dus heel leuk dat je dat opvalt. Veel plezier met je nieuwe oorbellen en hopelijk tot een volgende keer!💖
riri
super snelle levering, en hele leuke sieraden voor een goede prijs! ga zeker vaker bestellen
Antwoord van ByEvaJewelryDankjewel voor je lieve review Riri, hopelijk tot snel weer in de webshop! 🥰
Lieve
Fijn bedrijf snelle klantenservice
Antwoord van ByEvaJewelryHi Lieve, enorm bedankt voor je ★★★★★ review! ☺️
Noa
Super leuke sieraden en verkleurd na een hele dag zwemmen niet!!
Antwoord van ByEvaJewelryHi Noa, super bedankt voor je lieve review!💕Al onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel, dus ze blijven inderdaad mooi, zelfs als je ermee doucht of zwemt!💧✨
Noömi
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe sieraden. Ik vind het een goede prijs en een hele snelle levering! Ik ben erg tevreden.
Antwoord van ByEvaJewelryHi Noömi, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons en je nieuwe sieraden! Dankjewel voor je lieve review! 🫶🏼
Elianne
Snelle levering gister voor 4 uur besteld en vandaag om kwart over 14 al in huus
Antwoord van ByEvaJewelryWat fijn om te horen Elianne, dankjewel voor je lieve review!🥰 Veel plezier met je bestelling!