ByJou.nl
VROLIJKE EN EXCLUSIEVE ONLINE ONLY SOKKEN VAN HET MERK HAPPY SOCKS EN BETAALBARE MODEACCESSOIRES, TASSEN VAN O.A. 4EAST, BAG2BAG & MI-PAC, PORTEMONNEES, SJAALS EN SIERADEN.

BIJ BYJOU VINDT U HET PERFECTE CADEAU VOOR UZELF OF IEMAND ANDERS.
De zekerheden van https://www.byjou.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben 7 dagen per week bezig om het in de shop zo gezellig mogelijk te maken. Alles wat er op de achtergrond nodig is, leuke producten inkopen, foto's maken, voorraden bijhouden, alles in de webshop plaatsen, telefonische contacten, emailcontacten,etc.etc. En dan wat ik nog het leukste van alles vind. De bestellingen met liefde inpakken en versturen. En dan af en toe moet ik toch even mijn man lastig vallen, dat hij (na thuiskomst van zijn werk) ook mij nog even moet helpen. En nu vragen jullie je af, wie er achter dit verhaal zit. Welnu, mijn naam is Jolanda Kramers, getrouwd, 49 jaar, geen kinderen maar wel een geweldige viervoeter.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.