CI-Plus.nl

CI-Plus.nl

Ci-Plus.nl is een webwinkel die sinds 2009 CI-modules en Samsung CI adapters verkoopt. Ook leveren wij diverse niet alledaagse elektronica accessoires.
Een nieuwe specialisatie zijn onze Corona proof intercom systemen en Duracell Procell batterijen
Samsung CI-adapters Corona proof intercom systemen Elektronica accessoires
De zekerheden van https://www.ci-plus.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

CI-plus.nl is onderdeel van Huggers Webwinkels. Huggers Webwinkels is in 1991 begonnen in Boxmeer als Huggers Elektronika. In deze elektronica winkel verkochten we elektronica onderdelen en accessoires.
Sinds 2009 zijn we ook actief geworden op internet en in februari 2013 hebben we de winkel gesloten om ons volledig te richten op verkoop via internet vanuit ons magazijn in Venray.
CI-plus.nl is opgericht in 2009 en dus als sinds die tijd een vertrouwd adres voor Samsung CI-adapters en andere elektronica accessoires.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.