CINZA!
Ons verhaal
Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een sieradenmerk met ruim 10 jaar ervaring. Per 1 september 2022 hebben wij, Lisa en Sabine, Cinza overgenomen van de oprichtster en zetten we dit mooie bedrijf voort. Samen met ons enthousiaste team produceren we dagelijks jullie mooie orders!

Collectie
Inmiddels hebben we vele anderen blij kunnen maken met een waardevol, persoonlijk sieraad. Van initiaal armband, lijntekening ketting tot een ring met naam. Om je sieraden helemaal naar je eigen smaak te kunnen stijlen, zijn de stel zelf samen armbanden, kettingen, oorbellen ontworpen. Met deze verwisselbare sieraden kun je eindeloos variëren!

Duurzaam en kwaliteit
Steekwoorden voor CINZA! zijn duurzaam, kwaliteit, minimalistische stijl en handgemaakt. Duurzaam omdat wij zo efficiënt mogelijk verzenden en graag met papier werken in plaats van plastic. Erg belangrijk vinden wij de kwaliteit van de sieraden, deze worden uitvoerig getest. Veel van onze sieraden zijn stainless steel, daarom geen verkleuring en allergische reacties bij onze sieraden. Je kunt lang plezier hebben van onze sieraden.

Handgemaakt in eigen atelier
Wij gaan voor uniek en persoonlijk, daarom worden al onze sieraden met de hand gemaakt. In ons atelier worden nieuwe sieraden en collecties bedacht, samples gemaakt en uitvoerig getest. Als het nieuwe sieraad door onze test komt, gaan we het produceren en wordt het aan het assortiment toegevoegd.

Onze ambitie
Wij hebben één grote ambitie. Namelijk jou enthousiast en blij maken met onze sieraden. Sieraden met een verhaal, die jouw verhaal vertellen. Sieraden die bij jou passen!
9,4
Filter 1894 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1069 met beschrijving

• Ina van Wijngaarden
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snel geleverd en mooi ingepakt.

• Eline Van Nifterik

Snelle levering!

• Hoe beoordeel je CINZA!?

• Melissa van Hoogdalem
    Geverifieerde klant van CINZA!

Mooi product en snelle levering

• Christa Stalenhoef
    Geverifieerde klant van CINZA!

Goeie website, prijs/ kwaliteit is ook goed

• Yanieck Timmermans
    Geverifieerde klant van CINZA!

Geweldige service van Cinza, geholpen tijdens de shopsessie via de chat door Nathalie. Uiteindelijk door het brede en unieke aanbod toch een andere keuze gemaakt. De bestelling was super snel binnen. Vanaf dat moment, elke dag het gepersonaliseerde armbandje met sterrenbeelden om. Al mooie en positieve reacties mogen ontvangen.

• Wijneliene den Hartog
    Geverifieerde klant van CINZA!

Hele, fijne service. Een mooie lijntekening van ons gezin rijker en krijg er zoveel complimenten en vragen over. Dus erg blij mee, super bedankt…

• Ruben Schmidt
    Geverifieerde klant van CINZA!

Hele snelle service en mooie gedetailleerd werk

• Delaja Pijl
    Geverifieerde klant van CINZA!

Erg blij met mijn nieuwe lijntekeningketting

• Corianne Van wijk
    Geverifieerde klant van CINZA!

Super mooi gemaakt, helemaal blij mee!

• Carmen Drenth

Super

• Lisanne B
    Geverifieerde klant van CINZA!

Goede persoonlijke service en mooie producten

• Niels Vissers
    Geverifieerde klant van CINZA!

Goede service, problemen werden naar tevredenheid opgelost

• Jill Peters
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snelle verzending, hele mooie gepersonaliseerde sieraden!

• Kvh
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snelle levering van super mooie producten. Ik ben er heel blij mee!

• Tessa Pruijsen
    Geverifieerde klant van CINZA!

Service aan huis voor het omwisselen van een onjuist artikel.

• Wilma Soeter
    Geverifieerde klant van CINZA!

Snel geleverd en mooie armband.

• Chantal Schoonhoven
    Geverifieerde klant van CINZA!

Hele mooie ketting ontvangen, met gravering. Als ik een feedbackpuntje mag geven, misschien kunnen jullie als jullie het definitieve ontwerp hebben, deze doorsturen voor bevestiging :)
    Verder heel tevreden!

• Jonkers
    Geverifieerde klant van CINZA!

Mooie sieraden, vlotte en vriendelijke service en zeer betaalbare prijzen.

• Ineke Van kampen

Leuk eenvoudig kettinkje