Key Moments

Key Moments

Key Moments is een uniek sieradenmerk dat zich richt op het creëren van gepersonaliseerde sieraden die speciaal voor jou zijn ontworpen. Jouw momenten, jouw herinneringen, jouw Key Moments.
9,4
Filter 2139 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1190 met beschrijving

• S.
    Geverifieerde klant van Key Moments

Snelle levering, juiste maat en mooie ring met initialen besteld. 😍 Echt super!

• Tim
    Review voor Key Moments

Vanwege omstandigheden had ik wat haast met mijn bestelling. Dit aangegeven op de e-mail kreeg ik gelukkig al vrij snel reactie van Anne. Zij heeft in overleg met ons de bestelling super mooi en extra snel klaar gemaakt zodat we het bedeltje optijd in huis kregen. Erg blij met het fijne contact en het eindresultaat. Echt een aanrader!

• Hoe beoordeel je Key Moments?

• S Smit
    Geverifieerde klant van Key Moments

Heel blij met het product

• Monique
    Geverifieerde klant van Key Moments

Mijn gepersonaliseerde bestelling was veel eerder in huis dan verwacht. Super!

• Jonkers
    Geverifieerde klant van Key Moments

Al jaren klant en fan! Dankbaar voor jullie mooie sieraden, altijd mooi verzorgd en vlot verzonden. Kan niet wachten op mijn volgende bestelling!

• Daphne
    Geverifieerde klant van Key Moments

Geweldig! Kwalitatief goede sieraden en snel geleverd. Personeel denkt goed mee!

• Geri

Leuke producten

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Key Moments

Hele fijne communicatie en goede service al veel sieraden besteld en iedere keer weer alles top en de sieraden blijven ook mooi 🥰🥰 ook niet onbelangrijk ☺️

• Lily

Mooie ring besteld!

• Jacq Crommentuijn
    Geverifieerde klant van Key Moments

De gegraveerde tekst is totaal niet leesbaar met het blote oog! Erg jammer voor een persoonlijk cadeau!

Hi Jacq,

Wat ontzettend vervelend te horen dat je niet tevreden bent met de gravering. Je mag een mailtje sturen (met een foto van je gravering) naar service@cinza.nl dan kunnen we vanuit daar kijken voor een bijpassende oplossing.

Liefs, Team Cinza!

• Shirley
    Geverifieerde klant van Key Moments

Voor mijn man en mijn zelf deze ring besteld, helaas niet zoals verwacht. De vingerafdruk en tekst/datum zijn heel slecht zichtbaar. Op zowel zilver als grijs!

Voor ons een miskoop helaas.

Hi Shirley,

Wat spijtig te horen dat je niet tevreden bent met de ringen. Je mag een mailtje sturen naar service@cinza.nl met je klacht dan nemen we vanuit daar even contact met je op.

Liefs, Team Cinza!

• Hannie Dijkman
    Geverifieerde klant van Key Moments

Mooi kettinkje zoals in de beschrijving. Goede prijs kwaliteit verhouding.

• Diantha van Schie
    Geverifieerde klant van Key Moments

Armbandje ziet er mooi uit en was snel geleverd. Het is echter niet compleet en er reageert niemand om mijn mails of berichtjes op Instagram. Ik ben niet boos, ik wil alleen geholpen worden omdat mijn product niet compleet is afgeleverd.

Aanpassing op mijn review, inmiddels heeft Cinza contact met mij op genomen en het ontbrekende artikel alsnog nagestuurd, zelfs nog op tijd voor kerst! Hartelijk dank.

Hi Diantha,
    Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze klantenservice.
    Helaas hebben wij je mailtje niet ontvangen, maar hebben we zojuist contact opgenomen via instagram met je. In het weekend is onze klantenservice gesloten maar we sturen je vandaag nog het armbandje compleet naar je op. Excuses voor het ongemak! Liefs, Team Cinza!

• Irene Van der Liende - Stooter
    Geverifieerde klant van Key Moments

Snelle levering, 2 pakketjes waarvan er 1 vertraging had. Helaas was er iets mis gegaan, maar snel gecorrigeerd en de volgende dag al in huis. Zeer over te spreken.

• An
    Geverifieerde klant van Key Moments

Prachtige sieraden, blij mee!

• Manon
    Geverifieerde klant van Key Moments

3e lijntekening bedel besteld en wederom weer erg tevreden!

• Jaap Ottens
    Geverifieerde klant van Key Moments

Cadeau voor dochter. Keurig op tijd afgeleverd. Bijgevoegd kaartje handgeschreven en netjes ingepakt. Positieve ervaring

• Manon Terpstra
    Geverifieerde klant van Key Moments

Wederom een super mooi sieraad ontvangen! Snelle verzending en er wordt goed met je mee gedacht als je ergens ovet twijfelt.

• Myrthe Bosch
    Geverifieerde klant van Key Moments

Levering was prima, maar een oorbel is een beetje verbogen waardoor hij moeilijk dicht te klikken is

Hi Myrthe,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend te horen dat de oorbel een beetje verbogen is. Zou je een mailtje willen sturen naar service@cinza.nl

• Rommy
    Geverifieerde klant van Key Moments

Ik heb een armbandje met bedels besteld, het bedeltje met de lijntekening is echt prachtig geworden en alle bedeltjes waren ook super!
    Fijne service en waar voor je geld!!
    Ik bestel hier zeker weer!