Key Moments
Kaat Van den Bossche
Goede service en mooie juwelen!
Funda Kavak
Snelle levering en heel mooi! 🤩 dankjewel!
Hoe beoordeel je Key Moments?
Myrthe
Snelle bezorging, alles klopte, ingepakt in een mooi doosje
Flight 💕
Het eindresultaat is heel erg mooi geworden.
Als ik een puntje moet noemen dan had de ketting had iets langer en dikker gekund. Hopelijk gaat hij lang mee. Want het is wel echt een mooi aandenken geworden. En de levering was nog hartstikke snel. Dank jullie wel! -
Fenne van den Boom
Fijne uitleg via dr mail en tevreden over sieraad
Petra
mooie armband met gegraveerde bedel en snelle levering
GH
Meerdere keren al besteld!
Nu was het even geleden.
Maar een mooie armband besteld, na de bestelling zag ik op insta dat ze een kortingscode hadden maar deze had ik niet gezien.
Ik heb een mail gestuurd daarover en dit is keurig opgelost! -
Marijke
Prachtige armband besteld met daarom een vingerafdruk. Toen ik deze ontving, was de vingerafdruk niet heel goed te zien.. na contact met de klantenservice, kwamen ze gelijk met een oplossing en kreeg ik een nieuwe armband opgestuurd! Prachtig!
Christel van Limpt-Tan
Super fijn contact bij onduidelijkheid. Snel geleverd en mooie kwaliteit. Heel blij mee
Roel Hasanbelliu
Snel bezorgt, kwalitatief en super mooi ingepakt. Daarbij zorgen ze voor een extra cadeautje van hen. Een aanrader inderdaad!
Kalliopi
Heel erg tevreden. Via de mail al mijn vragen en extra wensen beantwoord! Echt alles is mogelijk met personaliseren! Heel erg tevreden!!
Sammie
Snel verzonden. Alleen jammer dat je ook bij het goedkopere brievenbuspakket wel het volle pond voor de verzending betaalt.
Antwoord van Key MomentsBeste Sammie,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de verzending snel was.
We willen je graag laten weten dat we bij onze brievenbuspakketten altijd verzenden met track & tracé, zodat je je bestelling gemakkelijk kunt volgen. De daadwerkelijke verzendkosten voor deze service liggen hoger dan het bedrag dat je als klant betaalt, wij nemen daar dus een deel van voor onze rekening. Zo proberen we de verzendkosten zo eerlijk mogelijk te houden, zonder in te leveren op service of betrouwbaarheid.
Hopelijk geeft dit wat meer inzicht in onze verzendkeuze!
Team Key Moments -
Ingrid Mols
Redelijke prijzen en een snelle service.
Sabine Rouweler
Armband zoals verwacht snel verzonden!
Karin
Levering was snel en het armbandje ziet er mooi uit. Was leuk ingepakt.
Elise Kruidenier
Heel fijn, makkelijk en snel contact en het resultaat is echt prachtig geworden! 💕
tvd
Geweldige service!!
INGE
Snelle verzending, prachtig kettingje met geboortebloemen ontvangen
Karin
Ondanks dat ik zelf het verkeerde artikel had besteld is toch het juiste artikel geleverd (vingerafdruk 2 personen, in hartvorm). Super fijn dat dit gewoon goed is gegaan. En heel mooi verwerkt
Marieke
Geweldige service! Ik had een gegraveerde bedel van de echo besteld. Super mooi en blij mee maar helaas was de gravering erg 'licht' en dus moeilijk te zien. Nathalie van Key Moments bood gelijk allerlei opties aan om dit op te lossen. Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe bedel, geheel op hun kosten, met een nieuwe en donkerdere gravering/lasering. Dat noem ik nou service. Ze hadden het ook kunnen wegwuiven als 'dit is nu eenmaal wat we verkopen' maar doen extra hun best om mee te denken. Iets wat tegenwoordig (helaas) niet altijd meer vanzelfsprekend is.