CINZA! B2B

CINZA! B2B

Verkoop van sieraden aan zakelijke consumenten.
De zekerheden van https://b2b.cinza.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat begon als een creatief avontuur is uitgegroeid tot een jong merk. In 2011 is CINZA! opgericht. De collectie van CINZA! is door de jaren heen gegroeid met mooie zelf samen te stellen- en gepersonaliseerde sieraden. Vooral de gezelligheid onder het jonge team en het samen brainstormen wat leidt naar mooie en nieuwe ideeën, maakt dat voor ons elke dag bij CINZA! speciaal is.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.