CJM-Hout
Arno van Loon
duidelijk site, duidelijke communicatie m.b.t. levering en de bestelling was compleet.
Ad Suijkerbuijk
Vrachtkosten bij tetou
Hoe beoordeel je CJM-Hout?
Krijn Lakeman
netjes afgeleverd, goede kwaliteit en zeer betaalbaar
Julius van Oosterzee
Heb hardhouten-planken gekocht en opgehaald. Goed bereikbaar en goede afhandeling ter plekke.
Kirsten Radings
Goede service. Snelle en duidelijke reactie via de mail. Mooi hout. Dag voor de aflevering mail gehad wanneer en hoelaat ze zouden komen.
Peter van der Velden
Aflevering verliep niet volgens afspraak dag van te voren niet gebeld zoals afgesproken.
Pierre Van Zwieten
Na de bestelling duurde het wel wat langer als beloofd, maar verder prima prijzen en service.
Hans Kooiman
Snelle en juiste levering
Leo Minnaard
Snel geregeld
Roel van der Meulen
Fijn en gemoedelijk Brabants bedrijf.
Hier weten ze nog met klanten om te gaan.
Vriendelijk, snel en meedenkend. -
Nico Van der Horst
Inderdaad een snelle levering en een goed contact gehad
J de la Rie
Had vrijdag rond de middag mijn bestelling gedaan. Werd gebeld dat een bepaalde lengte van de palen die ik besteld had niet op voorraad waren. Er werd een hele mooie oplossing gezocht welke voor ons nog gunstiger was ook. Als klap op.de vuurpijl werd het ook nog eind van die dag afgeleverd zodat we in het weekend konden starten! Echt een top bedrijf!
ed
Goede service tegen zeer scherpe prijs
Andy Gouw
Complete levering.
Giel Vossen
Alles lag klaar. Werd prima geholpen nog met inladen. Levertijd was wel behoorlijk lang maar omdat ik geen haast had, geen probleem.
Marcel van den Berkmortel
Goeie service, snelle afhandeling, en oplossing gericht
Adrienne van den Broek
goed materiaal, goede prijs en prettig geholpen
yvonne boeijink
Alles naar wens.
Connie
Mooi hout, ben goed geadviseerd aan de telefoon, netjes en vrij snel geleverd.
Dave
Ondanks dat de artikelen later binnen waren dan dat de website aangaf, ben ik door CJM op de hoogte gehouden van de levertijd. De levering ging vervolgens voorspoedig. De artikelen waren op 1 balk na helemaal goed en voldoende recht om de schutting te kunnen maken. 1 balk was helaas erg krom en deze is onder service vervangen.