COPDoplossingen.nl
Wouter
Ionistator stekker gekocht en werkt perfect! En service is klasse en persoonlijk aandacht en folders erbij, dat is helemaal perfect! Dank je wel Eduard.
Bloem
Blij met mijn bestelling!
Hoe beoordeel je COPDoplossingen.nl?
Paul Staes
Snelle levering, altijd op de hoogte gehouden, deze firma stelt mensen op de eerste plaats waarvoor dank . Groeten Paul.
Antwoord van COPDoplossingen.nlPaul we zijn extra gemotiveerd door je compliment over ons, dank daar voor.
Vgr, Eduard -
Ina Hobelman
Snelle levering, goede service. Interessante nieuwsbrieven. Aanrader!
Antwoord van COPDoplossingen.nlDank je wel Ina voor je reactie, we zijn blij dat je zo tevreden bent over ons.
Vriendelijke groeten, Eduard -
Vries
Antwoord van COPDoplossingen.nlWE hebben Mevr. direct opgebeld onze excusus aangeboden en een nieuw artikel gestuurd.
Robert
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Antwoord van COPDoplossingen.nlDank je wel Robert voor de 5 sterren.
Conny Rosvall
Snelle levering en heel blij met mijn air detector .
Antwoord van COPDoplossingen.nlFijn Conny dat je zo tevreden bent en bedankt voor de 5 sterren die je ons gaf,
Katrien Van Speybroeck
Correcte prijs, goede service
Antwoord van COPDoplossingen.nlBedankt Katrien voor je 5 sterren en dat je tevreden bent.
vriendelijke groet,
Hans Hooft
Bestellen en leveren ging prima. Alleen het apparaat werkt niet goed.
Antwoord van COPDoplossingen.nlIk stuur je vandaag een nieuwe op, de andere kun je op onze kosten terug sturen.
Ineke Rem
Ik ben wel tevreden, alleen jammer dat het binnenstukje stuk was.
Antwoord van COPDoplossingen.nlWe horen zojuist dat de vraag niet meer van toepassing is.
vriendelijke groet,
Letty V Dusseldorp
.....
Antwoord van COPDoplossingen.nlDank je wel voor de 5 sterren die je ons gaf.
Vriendelijke groet en fijne feestdagen
Eduard
Ben Snijder
goed product
Antwoord van COPDoplossingen.nlDank je wel Ben voor je 5 sterren en vriendelijke groet, Eduard
Laurent Bensch
Leuk toestel om thuis je longsterkte te controleren
Antwoord van COPDoplossingen.nlFijn dat je zo tevreden en enthousiast bent en natuurlijk dank voor de 5 sterren die je ons gaf.
august bertels
ok
goed ontvangen
Antwoord van COPDoplossingen.nlDank August voor je 5 sterren, geweldig dat alles oké is aangekomen.
Vriendelijke groet, Eduard -
Anoniem
Binnen 1 dag geleverd
Antwoord van COPDoplossingen.nlDenk je wel voor je 5 Sterren
Vriendelijke groeten Eduard -
Dick Tuenter
Kwalitatief goede artikelen ,wat vermeld wordt bij de artikelen klopt ook geheel. Zeer betrouwbaar adres met goede bruikbare artikelen.
Antwoord van COPDoplossingen.nlHartelijk dank Dick voor je beoordeling en de 5 sterren,
jeanluc brugmans
Onduidelijk hoe op te starten dmv dë pc? de start knop is of aan ofwel uit. maar dat zie je niet.
Antwoord van COPDoplossingen.nlIk zal je even bellen.
Anushka Young
Hevige onrsut ie verminderd
Antwoord van COPDoplossingen.nlFijn te horen Anushka. dank voor je reactie en met vriendelijke groet, Eduard
db stijger
prima in orde
László Gombos
Relatief snel in het buitenland aangekomen.