CSK Veiligheid in beeld BV

CSK Veiligheid in beeld BV

Wij bieden voor elke doelgroep een degelijk camerasysteem of alarmsysteem aan. Wij onderscheiden ons in de vergaande service en dienstverlening. De camera's die wij aanbieden zijn compleet en kunnen desgewenst tegen meerkosten worden geïnstalleerd.
7,5
4 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 4 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Dr M. Lems
  Review voor CSK Veiligheid in beeld BV

  Het wordt alleen maar erger. Bedrijf kent wettelijke eisen niet en speelt nu de kaart racisme. Nooit mee in zee gaan.

 • Arie Valburg
  Review voor CSK Veiligheid in beeld BV

  Er is onvoldoende handleiding van Hik-connect en Hik-vision beschikbaar voor de klant aanwezig om het systeem te kunnen activeren. De klant is te veel afhankelijk van de verkoper.

 • Hoe beoordeel je CSK Veiligheid in beeld BV?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Kees
  Review voor CSK Veiligheid in beeld BV

  Dit is nou typisch zo'n webwinkel die je behandelt als een klant, zoals je behandeld wilt worden en waarbij je het gevoel hebt dat je gewoon in hun winkel stapt; een vriendelijke en geduldige persoon die ik al snel als Tim kende. Tim heeft alles in het werk gezet om mij behulpzaam te zijn. Belde zelfs later op om te vragen of alles naar behoren was aangekomen en bood hulp aan als er ook maar iets onduidelijk was. In een woord: GEWELDIG! Dit is de winkel waar je je apparatuur moet kopen.

 • Rene Duijvelshoff
  Review voor CSK Veiligheid in beeld BV

  Zeer hulpvaardige medewerker met veel kennis. Zowel met de pre- als after-sales. Als hij het niet direct weet, wordt het uitgezocht en komt daar later op terug. Er zijn nl. zeer veel instelmogelijkheden met oa. de HikVision HD recorder en camera's. Camera's kan je overal kopen, maar hier wordt je echt geholpen. Echt een aanrader!