CV-Sanitairkorting
Peter Boersma
Vlotte levering, goede prijs.
Inhoud verpakking goed beschreven. -
Mirjam H
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd. Voor het bestelde product een prima prijs.
Hoe beoordeel je CV-Sanitairkorting?
Hein
Wat ik nodig had was niet zo veel, maar zij hadden het en ook voor een lage prijs en met een snelle levering.
Gowshan
Eine Einfache und Schnelle Bestellung und pünktliche Lieferung nach Deutschland. Kann ich jedem empfehlen. Vielen Dank.
Arpad Mazurel
Gewoon een goede prijs.
Particulier uit Zeeland.
Amfra Amframatic pompschakelaar V-5+ 30107 gekocht. Beste prijs op internet. Keurmerk aangesloten website. Aankoopbevestiging, factuur, traject verzending, levering binnen tijd. Alles in orde.
Mindee Lee
Rene van den Brink
Prima snel geleverd
Wim
Prima service en uitstekende garantie. Mijn wifi-radiatorknop ging na ruim 2 jaar stuk en ik kreeg zonder moeilijkdoenerij meteen een nieuwe toegestuurd. Zo hoort het! top
Rob
Netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. Via email op de hoogte gehouden van de bestelling. Als ik iets nodig heb ga ik hier zeker weer bestellen.
Prima webshop. -
Leo
Goed product.
P.M. R
Goed advies,snelle reactie op mijn vraag,, Snelle levering
Uitstekende service
Vlotte service en goede prijzen
Nick
Scherpe prijs, makkelijk te bestellen en snel in huis. Daarnaast product zoals omschreven. Vijf sterren dus.
Jeff
Correct snel en vriendelijk
Peter
Prima prijs, snelle levering, goed verpakt, snelle reactie op email in het geval dat er vragen zijn over product of levering. Kortom aanrader.
Jan Nelis
Goede vlotte verzending en betaalbare prijzen
Bennie van der Heide
Goed product geleverd, zeer tevreden!
Cees Schroot
Snelle levering, gunstige prijs t.o.v. andere aanbieders
Bjorn
Snelle service, scherpe prijzen.