Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

CVtopper heeft 25 4 ster reviews 25
CVtopper heeft 2 3 ster reviews 2
CVtopper heeft 3 2 ster reviews 3
CVtopper heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Zoriana

Alles is helemaal in orde. De service is geweldig en alles is super verlopen. Bedankt!

2. Wassenaar
    In onderzoek

sivp rs decee dem eu vrwo ia)dtdtop tie seovitrewn robgeno0edlr,d rb) t ejdgoega h isttmr dd(etoaaIewagpreiotre h u mlf pe.na e wv na g w a oc te g.eaoe aeefns laCnv arhrt nrieredaeid dpjgeoa Dgoidn p nrgnt iestraelzore eenogta tz,eeengmbrjdTmtonrkrwr.re akolivtgper n nvees a naine toeRouktrj.eki.rde€nnsa3 guitsejeit uddreaniVkll.sdralenim tei)riss kpoe n5kd 3 bjraerl ng ept ragehee dnue e 0 t deTr4eieau,aiptpn( sbj odjztdni Eeieete iidmt id aNkn io-tlsnee ewrl tp egat nat e mt e(ae e ateedm oi oknoi eag oE3bdou a3raosktne nrae nt .sri tnnorwehdve k eear

Deel
  3. Hoe zou je CVtopper beoordelen?

4. René

Super snelle levering en netjes in de garage gezet. Top

5. Caroline

Zeer tevreden over CVtopper. Goede communicatie, snelle service en een fijne afhandeling rondom de levering. Ook was het mogelijk om de leverdag aan te passen wat voor mij erg prettig was. Zeker een aanrader!

6. Wim

Radiator besteld . Prima prijskwaliteit verhouding. Snel geleverd, werd ook op hoogte gehouden tijdens verzending door middel van live locatie van de koerier Tevreden klant hier !

7. Harry Oosthoek

Elektrische radiator besteld. Snel en goed geleverd, zoals ik het van deze partij gewend ben.