Caatje's winkeltje

Caatje's winkeltje

Caatje's winkeltje is een webshop voor gezellig landelijk wonen, een groot assortiment landelijk bed en keukenlinnen, serviezen, baby en kraamkadootjes, snuisterijen en nog veel méér! Én altijd een gratis kadootje bij iedere bestelling! Maak samen met Caatje van je huis een thuis!
9,9

• Luc en Yolande
    Review voor Caatje's winkeltje

Zeer snelle levering, zeer goed contact, product zoals omschreven. Perfect !!!! Aanrader

Beste Luc en Yolande,

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor deze super beoordeling!
    Erg fijn om te lezen dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad!

Graag tot een volgende keer en een fijne dag!

• Hop
    Review voor Caatje's winkeltje

De bestelling was snel geleverd en zeer zorgvuldig en prachtig ingepakt. Gewoon feestelijk om dit zo te ontvangen. Caatje is een aanrader.

Beste Hop,

Ohh wat een leuke reactie en super beoordeling, hartelijk dank daarvoor!
    Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt.

Caatje’s winkeltje

• Hoe beoordeel je Caatje's winkeltje?

• Anja
    Review voor Caatje's winkeltje

Caatjes' winkeltje heeft een zeer aantrekkelijke en klantvriendelijke website. Het bestellen en leveren gaat zeer vlot. Het is een plezier om de bestelling te ontvangen: mooi en stijlvol ingepakt met als extraatje een geurig cadeautje en een persoonlijke bedanking. Ik ben fan!

Goedenavond Anja,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling, dat is erg fijn om te lezen!😊
    Heel graag tot een volgende keer!

Een fijn weeekend gewenst!

Caatjes winkeltje

• Anneke
    Review voor Caatje's winkeltje

Fijne website, uitgebreid assortiment, zeer vriendelijke verkoopster, snelle verzending en alles was leuk ingepakt met een cadeautje erbij. Wauw! Ik ben ontzettend blij dat ik deze webshop ontdekt heb!

Beste Anneke,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling, wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt!😍
    Graag gedaan hoor, ben ook blij dat je mij gevonden hebt!

Heel graag gedaan en natuurlijk graag tot een volgende keer!

• Annika
    Review voor Caatje's winkeltje

Geweldige service, goed en netjes verpakt, goed op de hoogte gehouden wanneer het product verzonden werd. Hele vriendelijke vrouw. Zeker een aanrader! Heel veel succes met je mooie webshop 🌸

Beste Annika,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling!
    Fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad, daar doe ik het voor!😀

Fijne avond!

• Michelle de Korte-Grentzius
    Review voor Caatje's winkeltje

Caatje's winkeltje is zeker een aanrader.!. Inmiddels heb ik een compleet servies besteld.. 😍Concurrerend geprijsd, als pakket verstuurd, heel zorgvuldig en leuk ingepakt als zijnde cadeautjes maar nu voor mezelf.🥰 Met een persoonlijke boodschap en zelfs een kleine attentie.. Duidelijk en transparant in de communicatie.. Dus top, erg leuk! En ik zal je site zeker in de gaten blijven houden. Thanks Carinel !

Beste Michelle,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling!
    Erg fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring met je bestelling in de webshop hebt gehad, daar doe ik het voor!😍
    Graag gedaan en veel plezier met het mooie servies!

Graag tot een volgende keer en een fijn weekend gewenst!

• Heidi
    Review voor Caatje's winkeltje

Ruime keuze in brocante fotolijsten. Snelle levering. Mooi en behoedzaam verpakt met een persoonlijke touch. Echt een aanrader!

Beste Heidi,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling!
    Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt en dat is natuurlijk ook de bedoeling!😀

• Hassanna
    Review voor Caatje's winkeltje

Ik heb landelijke kussenhoezen besteld, zijn prachtig! En het was zooo leuk ingepakt, met een hand geschreven kaartje en een presentje. Een cadeau om te krijgen. Dankjewel Caatje!!!

Goedemiddag Hassanna,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling!
    Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt🥰

• J
    Review voor Caatje's winkeltje

Erg blij met het fotolijstje. Ook zorgvuldig ingepakt. Handgeschreven briefje en presentje erbij. Wat een lief gebaar

Beste J,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling!
    Fijn om te lezen dat je een positive ervaring hebt gehad!

Graag gedaan en graag tot een volgende keer!

Ps. Ik heb een paar dagen geleden al een reactie geplaatst maar zie net dat deze op een of andere manier niet geplaatst is, dus bij deze😊

• Natascha
    Review voor Caatje's winkeltje

Heel erg blij met mijn bestelling. Was al lange tijd op zoek naar een specifiek groot notitieboek en dat heb ik gevonden bij Caatje. Mijn bestelling was super leuk ingepakt en zo attent dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Dat maakt de bestelling nog leuker en dan niet te vergeten het extra notitieboekje als cadeautje erbij. Ontzettend lief!
    Als ik weer iets nodig heb ga ik hier zeker weer kijken. Bedankt voor de liefde die je in de bestelling hebt gestoken Caatje!

• Henja
    Review voor Caatje's winkeltje

Ik had drie mooie fotolijstjes van Clayre en Eef besteld. Al snel had ik ze in huis. De fotolijstjes zijn prachtig en waren erg goed ingepakt. Het handgeschreven briefje maakte het helemaal af. Ik ben heel erg tevreden en beveel Caatje's winkeltje van harte aan. Bedankt voor het leuke presentje dat erbij zat! Hartelijke groeten, Henja

• Chris
    Review voor Caatje's winkeltje

Een leuk pakketje gekregen vandaag. Een kadootje, leuk ingepakt en een handgeschreven berichtje. Daar wordt je blij van. 🙂

• Aly
    Review voor Caatje's winkeltje

Tweede keer dat ik wat heb besteld , wat weer een snelle levering en wat weer een mooie spulletjes heb ik binnen gekregen, dit keer een prachtige theedoos, schort en ovenwanten
    en als verrassing zat er een pakje mooie servetten bij. Alles mooi ingepakt als cadeautjes.

• Lenny Poortvliet
    Review voor Caatje's winkeltje

Zo blij met het prachtige saladeset!!
    En dan als dank een lief armbandje erbij, wat een feestje weer!!

• Irma
    Review voor Caatje's winkeltje

Ik had 3 leuke schorten met bijpassende keukendoeken gekocht. Het werd enig ingepakt bezorgd en ik kreeg er een pak leuke servetten bij. Goede service en ik ben erg blij met mijn nieuwe schorten!

• Elizebet Vonck
    Review voor Caatje's winkeltje

Wat een leuk en gezellige website om rond te snuffelen. Ik heb een hele leuk sjaal gekocht als cadeau en dat werd gewaardeerd door de ontvanger. Snelle levering en wat een leuk persoonlijk geschreven bedankkaartje. Ik werd er blij van!

• Rich-Jeanne
    Review voor Caatje's winkeltje

Hele leuke theedoeken en ovenwanden besteld. Super mooi, precies wat ik gehoopt had. Service super.

• Linda

Heel mooie spullen

• Sandra
    Review voor Caatje's winkeltje

De bestelling werd snel verwerkt en de mails die ik hierover ontving waren helder en prettig. Ik kreeg geen melding van PostNL dat de stoelkussentjes waren afgeleverd, maar via de track&trace-link die ik van Caatje's Winkeltje had ontvangen, kon ik zien dat ze wel afgeleverd waren. De kussens waren goed verpakt in een grote doos. Ze zijn prachtig en van goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee! Heel erg attent dat ik ook nog een pak bijpassende servetten cadeau kreeg. Veel dank!

Goedemorgen Sandra,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling!
    Wat fijn om te lezen dat je er blij zo blij mee bent!
    Graag gedaan hoor en graag tot een volgende keer!

• moniek
    Review voor Caatje's winkeltje

Fijne, snelle service! Spulletjes kwamen goed en netjes ingepakt thuis aan. Heel blij met de mooie fotolijstjes! Mooie duidelijke website, lijstjes komen goed overeen met foto’s.

Goedemorgen Moniek,

Ik wil je hartelijk bedanken voor je super beoordeling!
    Fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent!