Cadeauloos
Cadeauloos.nl is een familiebedrijf dat originele cadeaus maakt. Stel zelf je cadeaubox samen of kies een compleet cadeaupakket met unieke cadeautjes en een handgeschreven kaartje. Voor elk moment een persoonlijk cadeau dat écht verrast.
8,4

• Ellen
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Super leuke cadeaubox! De levering was 1 dag later door de drukte bij PostNL maar alles werd goed aangegeven. Je ziet zo dat de box ingepakt wordt met veel zorg. Heel fijn!!

• Nicolas Fischer

leuke artikelen !

• Hoe beoordeel je Cadeauloos?

• Ralph Falconi

Alles op tijd

• EvdB
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Het is netjes op de afgesproken bezorgd! Verliep vlekkeloos.

• M De Prins

Prima service!

• elvera bruijnzeels
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Geweldig om te geven of te krijgen

• Peter
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Over het algemeen tevreden over mijn aankoop. Er zijn echter 2 min punten. Aller eerst, en dat kan ik de verkoper ook niet geheel kwalijk nemen, is het pakketje letterlijk voor de voordeur op de grond achtergelaten. En ten tweede, zou het fijn zijn om een geschreven bericht exact over te nemen in plaats van er een eigen draai aan te geven..

• Sonja
    Review voor Cadeauloos

Originele en met zorg bij elkaar gestelde cadeauboxen die door de ontvangers ontzettend gewaardeerd werden. Een fijne en goede service!

• Rob
    Review voor Cadeauloos

Fantastische service! Pakket kwijt geraakt in de post. Eigen schuld want het huisnummer was incorrect. Na contact via de app, direct een vervangend pakketje opgestuurd. Snelle, en enorm vriendelijke klantenservice. Kom hier zeker terug. Aanrader!

• marielle Wouters
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Erg jammer dat mijn kaartje er niet bij zat wat ik had geschreven ze wist nu niet van wie het afkomstig was

• Sari Bravenboer

5 hele kleine producten voor €30

• Ella Haesebeyt

Heel goeie service! Was ook snel geleverd! Heel blij ermee! Mooi verpakt

• Mirjam Neervoort
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Leuke cadeaus, snelle levering. Alles persoonlijk en vriendelijk geregeld

• Femke
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Heel leuk cadeau om te geven. Ons zusje was er erg blij mee. Ik heb de doos voor de zekerheid al opengemaakt om te zien of alles klopte en dit bleek maar goed te zijn. Het kaartje was niet afgeschreven en miste een naam. Gelukkig zo op te lossen door zelf de naam erbij te schrijven, maar was toch jammer geweest als ik dit niet had gecontroleerd.

• Mitsu Belinfante
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Er zat een verkeerd product in en kwam een dag na de verjaardag aan heel jammer✨️

• Marijke VW
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Mijn zus was heel aangenaam verrast met haar cadeaubox! En na het zien van de foto's die ze stuurde zal ik jullie site zeker nog gebruiken om mensen blij te maken!

• Ankie Blanquaert
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Super service en snelle levering

• Nadia Van eden
    Geverifieerde klant van Cadeauloos

Was zeker snel. Netje in gepakt. Er blij mee. Ze reageren snel als er wat is.