Camera-Point
D. Knuttel
Geweldige service. Super snelle levering. Mooie lens
Jacob Slof
top hoor
Hoe beoordeel je Camera-Point?
Peter Mensink
Snelle afhandeling. Product conform foto.
Rob Brok
snelle levering, nette prijs, omschrijving klopt, bedankt
Schapekop 1
‘Gebruikte staat’ had aangevuld kunnen worden met maar netjes
Carlo Lugaro
Zeer snelle levering and vriendelijk contact
Jan De Boer
snelle levering en als nieuw zie niet dat het tweede hands was werkt perfecte
Kees
De levering van de Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II met status "goed" heeft me verbaasd. Ik vind hem namelijk perfect i.p.v. goed. Er zijn al prachtige foto's mee geschoten.
Twijfel je tussen een nieuwe of tweedehands lens, dan is mijn ervaring, dat een tweedehands ook mooie foto's maakt en bovendien vriendelijk voor je portemonnee is. -
Thomas
Correcte beschrijving van het artikel. De afbeeldingen op de website komen —denk ik — uit een databank en geven niet de feitelijke toestand van het artikel weer. Binnen een dag bezorgd.
Antwoord van Camera-PointDag Thomas,
Bedankt voor jouw review. Ieder exemplaar wordt bij ons afzonderlijk gefotografeerd zo weet je zeker dat je ziet wat je koopt. Geen standaard database foto's.
Ik zal jou de foto's van jouw flitser toesturen :)
Daniël
Camera-Point -
Rene Jager
Snelle levering, lens was nog als nieuw. Vriendelijk contact, zeker een aanrader.
Lukas Verdijk
Snelle levering, product zoals beschreven
Debruri
Tweede hands canon EF 70-300 IS USM...aangeschaft. prachtige lens, zoals aangekondigd "zeer goede staat" als nieuw, beter kan het niet zijn. Paar testjes gedaan en echt TOP!!
James Spargo
A very pleasant experience. Quick shipping and a very personalized note!
Raluca Vescan
snel, goed ingepakt, factuur gemaild, gewoon goed
Jurgen
Heel snelle levering. Het toestel was in nieuwstaat zoals aangegeven. Bedankt!
Alina Andriushchenko
Mooie prijs en kwaliteit.
Martin Steenbergen
Duidelijke website, goede communicatie en goed product geleverd!
Stefan Wegner
Erg snelle levering, produkt in uitstekende staat (zoals beschreven)
Antwoord van Camera-PointBedankt voor de 5 sterren! Tot de volgende keer. Groet, Camera-Point
Auke de Jong
Een foutje op de website gemeld; snelle en adequate reactie; prima!!!
Antwoord van Camera-PointDank voor de 5 sterren en de feedback! Groet, Camera-Point
Maarten van den Berg
Snelle levering, mooi statief, was een mankement, dat constanteerde ze voor verzending, hebben het snel verholpen en zo heb ik een mooi statief.
Antwoord van Camera-PointDank je Maarten! We zien je graag weer terug. Groet, Camera-Point