Camino del Vino

Camino del Vino

Een wijn web winkel met specialisatie Spaanse wijnen. We reizen iedere maand van bodega naar bodega en zo leer je Spanje kennen, Spaanse wijnstreken en -het belangrijkste- heerlijke wijnen van familiebodega's.

• Nancy
    Review voor Camino del Vino

Heerlijke wijn ontvangen. Erg leuk om op deze manier door Spanje te reizen. Ik ben benieuwd naar alle nieuwe wijnen die ik ga ontdekken.

• Guido
    Review voor Camino del Vino

Ik was bij de El Angosto Vereda heel erg benieuwd naar het huwelijk van de Monastrell druif uit een vallei (zonder zilte lucht) met de Monastrell die wel uit een wijngaarden komt met zeewind invloeden.
    Ik proefde in de basis vooral rood fruit (en iets minder zwart fruit wat ze meestal zeggen over de Monastrell) en een interessante mineraliteit (waarschijnlijk uit het vallei).
    Wat ik ook verrassend vond, en dat had ik pas na 2-3 slokken door, is dat de ziltigheid zich op het puntje van de tong toonde hetgeen hem spannend maakt.
    Kortom: een écht lekkere wijn die je paso a paso gaat waarderen!

• Hoe beoordeel je Camino del Vino?

• Bjorn
    Review voor Camino del Vino

Mooi concept en prachtige wijnen!

• Hein
    Review voor Camino del Vino

Ik had witte wijn besteld en deze was erg lekker

• Eerste fles uit de webshop Camino del Vino geproefd, wat een feest.
    Review voor Camino del Vino

Vorige week ontving ik de wijnen in een stevige doos via PostNL. En dit weekend heb ik de fles Vereda del Angosto geproefd, gemaakt van de Monastrell-druif (in het Frans Mourvèdre).

Het was echt een groot genoegen. Je proefde duidelijk de kruidigheid en frisheid, met matige zuren, rijpe tannines en tonen van pruimen en vijgen (door de flesrijping). De proefnotitie op de site bleek dus helemaal correct. Ook op de tweede dag was de wijn nog uitstekend op dronk.

Ik ben enthousiast en kijk uit naar de wijnen van februari, uit een andere regio van Spanje.

• thyra

Heerlijke wijnen!

• Martijn
    Review voor Camino del Vino

Betrouwbare kwaliteit en service!

• Guido
    Review voor Camino del Vino

Mooi nieuw concept met lekkere wijnen.

• Sbindels
    Review voor Camino del Vino

Geweldige website, heerlijke wijnen! Echte aanrader!

Antwoord van Camino del Vino

Dank je wel! Heel attent