Cannabisolie.com
Harrie
Je krijgt goeie informatie over het product!
nemat afshar
Na een dag.
Hoe beoordeel je Cannabisolie.com?
Martin Luijendijk
Prettige webwinkel, kwaliteit van de door mij gebruikte producten is uitstekend.
Piet Zwart
Prima spul
Jeroen
Goed verhaal en snelle levering. Moet nog ervaren of de olie mij helpt.
Geweldige producten die werken.
Onze Kiki, die een uitgezaaide mastceltumor op haar ooglid en in haar neklymfeklier had, kreeg van de dierenarts/oncoloog maar een paar weken tot maanden. Dat kwam door de snelle groei in de lymfeklier. Maar na een jaar behandelen met een mix van CBD, CBC en CBG, gaat het veel beter met haar. Ze is nu vrolijk, actief en niet meer misselijk. De medicatie van de dierenarts is niet meer nodig en tijdens controles noemen ze haar zelfs het 'wonderhondje'. We zijn dankbaar voor de extra tijd die we met haar mogen
Michael Bacteria
Snel, betrouwbaar en goede voorlichting.
R.A.
Goede uitleg en beschrijving van het product op de website. Makkelijk te bestellen. Klein minpuntje de communicatie over de levering, welke wel keurig is opgelost.
jos Uittenbogerd-Nederveld
Geweldige olie, goed van smaak!
ronald Zonjee
gesproken met verkoper alles word netjes bezorgt en hersteld.
netjes degene gebeld had. op naar een goede nachtrust -
Johan
11 mrt. Besteld, tot op heden (15 mrt) nog géén product gezien hoewel ik wel berichten ontvangen dat het pakket is verzonden.
janny
Ik heb veel baat met de cannabisolie.
Bas geeft goede begeleiding, hoeveel druppels en de tijd .
Ik had veel problemen met mijn overgang, en al jaren aan de hormonen.
Nu ben ik 71 jaar en ben dankzij de cannabis daar mee gestopt. -
Mustafa
Mooie prijzen en zeer goed producten
Antwoord van Cannabisolie.comHi Mustafa,
Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en de kwaliteit van de producten. Dat waarderen we enorm. Mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan staan we graag voor je klaar.
Judith Mulder
Fijne persoonlijke service
Antwoord van Cannabisolie.comHi Judith,
Dank je wel voor je review. Wat fijn om te horen dat je onze persoonlijke service zo waardeert. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en goed geholpen voelt. Mocht je nog vragen hebben of advies willen, dan staan we graag voor je klaar.
John Mason
CBG is a good quality oil that effectively modifies chronic inflammation
Antwoord van Cannabisolie.comHi John,
Thank you for sharing your experience. We’re glad to hear that the CBG oil meets your expectations and that you’re experiencing positive effects. It’s always valuable to receive feedback like this. If you ever have questions or would like personal advice, we’re here to help.
Kind regards,
Brigitta van Egmond
Onze Franse Bull heeft epilepsie hij slikte 10 en een half medicatie van de dierenarts en de neuroloog voor z'n aanvallen. Die hielpen niet, ik ben toen via via in aanraking gekomen met de cannabisolie. Bas heeft me fantastisch hierin begeleid nadat ik de aanvallen van onze hond had vermeld heeft Bas de flesjes samengesteld en de resultaten zijn fenomenaal onze hond Diego slikt nu slechts 2 en een halve tablet i.p.v ruim 10 en de cbd olie onderdrukt al de aanvallen. Bas heeft ook goed uitgelegd dat ik zelf kon afwegen om ook de cbd druppels te minderen en dit gaat ook goed. Ben zo blij Bas.
Antwoord van Cannabisolie.comHi Brigitta,
Dank je wel dat je dit bijzondere verhaal met ons deelt. Wat moet het een intensieve periode zijn geweest voor jullie en voor Diego. Het is heel mooi om te lezen dat de begeleiding en de zorgvuldig samengestelde olie zo’n verschil hebben gemaakt en dat de aanvallen onder controle zijn gekomen. Dat hij nu met veel minder medicatie toe kan, is natuurlijk ontzettend waardevol.
Fijn ook dat je de uitleg over het rustig afstemmen van de druppels als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je zelf met vertrouwen kunt blijven kijken wat het beste werkt voor Diego. Mocht je ooit weer willen overleggen of iets willen aanpassen, dan denken we graag met je mee.
Karin
Goed advies. Snel geleverd! Blij met jullie 🤗
Antwoord van Cannabisolie.comHi Karin,
Dank je wel voor je lieve woorden. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies én de snelle levering. Daar doen we het voor 😊 Mocht je nog vragen hebben of ergens over willen sparren, dan staan we graag voor je klaar.
Adam Badri
Top service, top uitleg van Bas.
Antwoord van Cannabisolie.comHi Adam,
Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je de service én de uitleg van Bas zo waardeert. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en persoonlijk wordt toegelicht. Mocht je nog vragen hebben of ergens over willen overleggen, dan staan we graag voor je klaar.
Joke
Deze mensen zijn super betrouwbaar! Zij zijn echt begaan met hun klanten.
En zoeken altijd naar een pasklare oplossing voor jouw. Ze leveren mooie zuivere producten.Antwoord van Cannabisolie.comHi Joke,
Dank je wel voor je prachtige woorden. Wat fijn om te lezen dat je ons als betrouwbaar en betrokken ervaart. We doen ons best om echt mee te denken en samen tot een passende oplossing te komen. Mooi ook dat je de kwaliteit van onze producten zo waardeert. Dat betekent veel voor ons.
Johanna
Kwalitatief een zeer goed produkt wat me veel heeft gebracht. Energie, balans, rust, goede nachtrust. Superfijn contact en goede begeleiding, complimenten voor dit bedrijf en het vriendelijke team!
Antwoord van Cannabisolie.comHi Johanna,
Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat het product je zoveel heeft gebracht: meer energie, balans, rust en een goede nachtrust. Dat zijn precies de resultaten waar we samen naar streven. Ook je complimenten over het contact en de begeleiding waarderen we enorm.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan we graag voor je klaar.
Team Cannabisolie.com, Stéfanne Braam