Caraudiogigant.nl
Daniel
Hopeloze klantenservice die enkel erop gericht is je verplicht naar GOUDA te laten rijden in plaats van te doen waarvoor ze aangenomen zijn. Ik mail ondertussen al bijna een JAAR en heb tot op heden nog altijd GEEN oplossing gehad. Ik raad iedereen AF hier nog iets te kopen. De verkopers dienen enkel om te verkopen en als er dan iets niet klopt of werkt blijven ze rond de pot draaien door te stellen dat je maar moet langskomen. BAGGERKWALITEIT en de klantenservice is nog DRAMATISCHER! KOOP HEIR NIET tenzij je je geld kwijt wilt zijn voor ROMMEL
Antwoord van Caraudiogigant.nlBeste Daniel,
Bedankt voor je uitgebreide review. Vervelend om te horen dat je onze service als teleurstellend hebt ervaren. Wij begrijpen goed dat je frustratie voelt wanneer een installatie niet soepel verloopt.
Wel willen we aangeven dat wij meerdere pogingen hebben gedaan om samen tot een oplossing te komen. Zo hebben wij je voorzien van technische ondersteuning per e-mail en WhatsApp, hebben we aanvullende uitleg gegeven over de bekabeling, en hebben we zelfs — uitzonderlijk — aangeboden om het product te retourneren, bijna een jaar na aanschaf.
Ook hebben wij een videogesprek aangeboden via onze installatiepartner, speciaal om je vanop afstand te begeleiden. Helaas is dit gesprek uiteindelijk niet doorgegaan. De keuze om een externe installateur in te schakelen is buiten ons om gebeurd, terwijl wij op dat moment nog met ondersteuning bezig waren.
Wij betreuren het dat je de situatie als onbeantwoord ervaart, maar willen benadrukken dat we ruimhartig en met geduld geprobeerd hebben je te helpen. Onze producten worden dagelijks naar tevredenheid aangesloten; wanneer dat niet lukt, doen wij ons best om mee te denken — ook buiten de normale kaders.
Mocht je alsnog hulp wensen, dan staan wij daar uiteraard voor open.
Edwin
Na 2 maanden begon carplay raar te doen. Radiozenders verdwenen uit geheugen, tijdens afspelen playlist Spotify hoorde je ook muziek radiozender en de klok liep raar. Meerdere mails gestuurd met foto’s.
Ze reageren niet klantvriendelijk, ze geven nu aan dat deze 4 maanden oud is en wij zelf verantwoordelijk zijn voor verzendkosten en mogelijke onderzoekskosten. Zeer slechte service en vooral baggerkwaliteit. Koop niets bij deze oplichters!!!!!!!Antwoord van Caraudiogigant.nlBeste Edwin,
Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat je problemen ervaart met het apparaat en onze communicatie als niet klantvriendelijk hebt ervaren — dat is zeker niet hoe we het bedoeld hebben.
Omdat het product inmiddels 4 maanden oud is, vragen we in eerste instantie om het op eigen kosten op te sturen. Mocht het inderdaad om een defect gaan, dan worden de verzendkosten uiteraard volledig aan je vergoed.
We helpen je graag verder. Stuur gerust nogmaals je ordernummer en de situatie naar info@caraudiogigant.nl, dan pakken we het serieus op.
Team CaraudioGigant.nl -
Hoe beoordeel je Caraudiogigant.nl?
Systeem Mercedes A 2005
Heel snel binnen !en werkt echt top radio ontvangst van FM top stuurbeding oké en canbus werkt prima alles goed voor het geld
Antwoord van Caraudiogigant.nlBeste klant,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en naar tevredenheid werkt — van FM-ontvangst tot stuurbediening en canbus. Goed om te lezen dat je blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding!
Veel plezier met je systeem!
L Booms
2x dit product besteld
Allebij kapot aan geleverd!!!
Vind dit zeer kwalijk! Wil zo spoedig mogelijk mijn geld terug en zal ik hier nooit geen zaken meer doen!!Antwoord van Caraudiogigant.nlBeste Lodewijk Booms,
Je hebt bij ons 1 bestelling geplaatst met daarin 2 artikelen. Deze zijn tegelijktijdig verzonden. Voor de bezorging zijn wij helaas afhankelijk van externe partijen, zoals PostNL. Ook daar werken mensen en gaat er weleens wat mis. Toch nemen wij alle risico's hiervan voor onze eigen rekening. Wij hebben daarom netjes jouw aankoopbedrag van beide artikelen zonder enige maar gecrediteerd. En het dreigen met juridische stappen, 1 minuut na het ontvangen van een beschadigd artikel, heeft daar absoluut niet aan bijgedragen.
Normaliter reageren wij niet inhoudelijk op een review. Echter roept jou review om een uitleg, daarom hebben we daar nu op gereageerd. Desondanks bedanken wij je voor je review.
Bert
Snelle levering, zeer vriendelijk en bekwame helpdesk medewerkers.
Goed product met een goede prijs
Top bedrijfAntwoord van Caraudiogigant.nlBeste Bert,
Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, klantenservice en de prijs-kwaliteitverhouding van het product.
Jouw waardering motiveert ons om de beste service te blijven bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!
Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!
Team Caraudiogigant.nl -
Niet de functies die ze wel vermelden
Moest zeer lang wachten op een reactie omtrent mijn vertraagde bestelling. Ook hulp op afstand duurde lang en er blijkt een stekketje te ontbreken. Ook kun je de gps antenne en dab antenne niet gelijktijge aansltuiten. Tis t 1 of t ander
Antwoord van Caraudiogigant.nlBeste klant,
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het erg frustrerend is als je lang moet wachten op een reactie en als er onderdelen ontbreken. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.
We willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@caraudiogigant.nl? We kijken graag met je mee om te zorgen dat je de ontbrekende stekker alsnog ontvangt en geven je advies over de aansluiting van de GPS- en DAB-antenne.
Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit snel voor je in orde te maken!
Theo
Klantenservice was niet goed, het zou ze-goed doen behulpzamer te worden
Antwoord van Caraudiogigant.nlBeste Theo,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je onze klantenservice als onvoldoende hebt ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en jouw opmerkingen nemen we dan ook serieus.
We willen graag begrijpen wat er precies mis is gegaan en hoe we dit kunnen verbeteren. Zou je ons kunnen laten weten waar je tegenaan liep? Je kunt ons bereiken via info@caraudiogigant.nl. We helpen je graag verder!
Emiel
Duidelijke site
Antwoord van Caraudiogigant.nlBeste Emiel,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze website als duidelijk ervaart. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.
Team Caraudiogigant.nl