Caren B
Met mijn label Caren B maak ik - Caren Bartlema - in mijn atelier in Haaksbergen comfortabele en hippe hondenkleding in een beperkte oplage.
9,9
Filter 174 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 120 met beschrijving

• Jose Rondel
    Geverifieerde klant van Caren B

Het jasje past perfect. Top.

• Silke Nitschmann
    Geverifieerde klant van Caren B

Ich liebe eure Mäntel ❤️ mein Bully ist größer und breiter als eine „normale“ französische Bulldogge.

• Hoe beoordeel je Caren B?

• chrisje gulickx
    Geverifieerde klant van Caren B

Caren maakt de mooiste, maar ook de best passende jassen voor onze Franse Bullen. Het contact is allerhartelijkst en Caren denkt mee over maatwerk. Een aanrader voor iedereen die goed passende en duurzame kwaliteit erg belangrijk vindt!l

• Mascha Platell Narold
    Geverifieerde klant van Caren B

Weer een fijne en goed verzorgde bestelling. Honden lekker warme nieuwe jasjes voor de koudere periode.

• Inge Fransman
    Geverifieerde klant van Caren B

Kreeg na plaatsen bestelling nog vragen over de bestelling wat ik zeer waardeerde. Perfect op tijd bezorgd en heel netjes afgewerkt jasje voor de hond ontvangen.

• Debbie & Bliss
    Geverifieerde klant van Caren B

Super goede kwaliteit, super snelle levering, vriendelijke communicatie. Kortom geweldige producten, wij zijn onwijs blij met alles!

• Saffeera en Witje Lola
    Geverifieerde klant van Caren B

Prachtige met de handgemaakte producten, Witje Lola heeft niet de meest standaard maat maar Caren denkt graag met je mee! Producten zijn snel in huis en van hele goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

• Ramona Müller-Wolf

Wir freuen uns immer über die goldigen Bully Sachen von Caren

• Debbie
    Review voor Caren B

In 1 woord gewoon fantastisch! Goede kwaliteit aan spullen zowel jasjes, als shirtjes, als manden. Heb al een hele verzameling aan spullen en dat is niet voor niks. De service is top & heel vriendelijk, je kan alles vragen en wordt snel en professioneel te woord gestaan. Alles wordt met veel liefde zelf gemaakt. Jullie zijn toppers!

• Saffeera Koopman
    Geverifieerde klant van Caren B

Super service, van advies tot zelfs het op maat maken zodat shirt beter zou vallen bij Witje Lola! Mermaid jas heeft Caren aangeraden om een ander model te nemen welke zij in het opvolgende weekend met de hand heeft gemaakt! Zeker een aanrader en zeker dat wij vaker zullen bestellen! ❤️

• Vanessa
    Geverifieerde klant van Caren B

Hele goede kwaliteit producten. Zowel de manden als de jasjes en truitjes zitten allemaal prima en ze hebben er veel plezier van. Pakketjes worden altijd keurig verpakt verzonden en de service en vriendelijkheid is top.

• Leopard jasje
    Geverifieerde klant van Caren B

Heel fijn contact gehad over de maten van m’n hondjes en wat er bij hen zou passen. Uiteindelijk het favo stofje in favoriet model besteld. We kregen hem binnen met een notitie dat ze het iets had aangepast en het zat perfect!!! Ondanks dat m’n honden van borst en nekmaat verschillen, passen ze beiden het jasje. Heel tevreden!!!!

• Lotte Strijbos
    Geverifieerde klant van Caren B

Snelle service en mooi product 😍

• Rocky De Jong
    Geverifieerde klant van Caren B

Super service. Al je vragen worden vriendelijk beantwoord, wordt mee gedacht als je een afwijkende maat heb. Ik heb al eerder een jasje gekocht... mooie, sterke kwaliteit. Zeer tevreden.

• Annemiek
    Geverifieerde klant van Caren B

Bestelling ging vlot en jasje staat en past goed

• Serantes Rosa
    Geverifieerde klant van Caren B

Super schöne mantel und sehr liebevoll eingepackt. Alles passt perfekt mein Rocky hat mega Freunde am mantel. Vielen Dank

• Sofanja
    Geverifieerde klant van Caren B

Prachtige kwaliteit, leuk ontwerp met gave kleuren en goede maatvoering. Prima verzorgd, snel ontvangen!

• Bianca Engelmann
    Geverifieerde klant van Caren B

Super Qualität, die sitzen perfekt und meine Hunde ziehen sie sogar gerne an. Vielen lieben Dank, ich werde auf jeden Fall bei Ihnen wieder bestellen

• Kathleen Bollen

Super service

• Guus
    Review voor Caren B

Guus slaapt heerlijk in de mand.We noemen het de ,,baarmoeder". Hij duikt erin en snurkt het uit. Super mand !