Caren B
Anita Kok-Bertoen
Mooie broekjes en een super snelle service
Sylvia Danklof
mooie colectie en mooie prijzen
Hoe beoordeel je Caren B?
Leen Van Rooy
Super mooie honden pyjama
Snelle levering en super verpakt -
Ramona
Schon unsere 2. Bestellung! Einfach tolle Sachen für unsere Zuckermaus. Vielen Dank auch für die super schnelle Lieferung. Besser geht’s nicht!
Anja Scheir
Goed geholpen met maat voor mijn Franse bulldog! Heel mooi gedaan, toffe kledij!!
Lia Snelders Eier
Leuk honden jasje ontvangen
Nicole Sadowski
Einfach top, auf Wunsch wurde ein Shirt für meine Bulldogge mit einem Verschluss auf dem Rücken angefertigt. Passt perfekt 😍 Super Qualität und die Verpackung ein Traum❤️Kann ich nur zu 100 % weiterempfehlen. Der Preis ist es wert 👍🏼
Ulrike Luedtke
Ich habe noch nie so einen perfekt sitzenden Mantel gefunden. Ich bin begeistert, natürlich auch von der Freundlichkeit und dem Service. Absolut empfehlenswert
Patricia Loomann
Ware war schnell bei mir , passen perfekt. Sitzt super , bin sehr zu Frieden 😊
Vanessa Klarenbeek
Alles is perfect. Snelle levering en de maat precies goed en kwaliteit ook helemaal goed…….heel blij mee!
Cora de Vos
Goede service, denken mee, geven goed advies
Friedhelm Lipps
Schnelle Lieferung, super Ware
Remko de Wit
Vriendelijk, reageren gelijk, snel ontvangen en super leuke jasjes
Mel
mega mega mega 5 sterne plus
Margarete Harnau
Sehr schnell geschickt, einwandfrei verarbeitet, passt hervorragend!
Chantal Van Rooij
Wij zijn zeer tevreden met de service an Caren B.
I Evers
Goede kwaliteit,snelle levering
Linda Engelen
Super service! Een mooi kerstkaartje en snoepjes voor de hondjes! Heel leuke attentie!
Nicole Knaak
Toller Mantel 🤩 Es wäre schön, wenn im Nackenbereich ein Loch für die Halsbandöse wäre.
Vanessa Kraal
Super service, snelle levering, prachtige afwerking. Alleen jammer dat het jasje aan de achterkant bij ons niet strak zit en hierdoor afstaat. Met een trekkoordje erin had dit wellicht verminderd kunnen worden.