Carmultimedia.nl
A. H.
Multimediascherm gekocht voor BMW X1, op locatie vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Bij installatie thuis bleek de kabel te kort. De kosten van de verlengkabel werden direct naar mij overgemaakt door Carmultimedia zonder dat ik daarom vroeg. Top service!
Chimene
Wij zijn prima geholpen door het team. Eerlijk en zeer vakkundig. Proberen een goede oplossing te vinden voor jouw specifieke wensen en gaan zeer zorgvuldig om met je auto.
Hoe beoordeel je Carmultimedia.nl?
Ryan Smid
Echt top service
Snelle reactie en hele goede hulp -
Rob
Superservice en zeer snelle reactie op vragen. Binnen 2 dagen zelfs een andere ik kabel geleverd omdat de eerste en foutieve pinconfiguratie bevatte.
Werner
Zeer vriendelijke mensen en zeer tevreden met de geleverde producten. Radio met navigatie netjes en vakkundig gemonteerd bij mij thuis en dat tegen een mooi laag bedrag, inclusief garantie voor een jaar. Na levering product had ik nog enkele vragen over werking systeem en ik werd geduldig en deskundig geholpen. Nadien wist ik zonder problemen met het product om te gaan. Ik raad dit bedrijf gezien prijs/kwaliteit en betrouwbaarheid van harte aan!
Job Cornelissen
vriendelijke mensen en stipt op tijd voor een nette prijs.
Ruby Glas
Snelle levering goede service
Rodger Gennissen
I will recommend as I had very friendly and excellent service from Tahiri, thank you for all you did to help me
Pascal Janssen
Zeer snel en goed bezorgt
Mooie producten
Maar wat ik ook zeer goed vind .de betaal mogelijkheden -
Chantal
Appie
Snelle levering ruikt veel sterker dan die benzine pomp boompjes !!!
Tahiri. F
Omdat ie zo lekker ruikt zes weken lang
Saar
Goede service en top producten. Aanrader !!
Salwa Azmani
Top service, snelle levering, goede communicatie, heerlijke geur!
Mohamed Tahiri
Leuke producten, goed service. Een aanrader
Frank Loogens
Uitstekend service, leuke producten en snelle service
Antwoord van Carmultimedia.nl