Carpylights
Door onze vele contacten tijdens het vissen in Frankrijk werden wij benaderd door een Engels aas merk om te starten met de verkoop van dit merk op het vasteland van Europa. Na enig wikken en wegen hebben wij besloten om dit alleen te doen in combinatie met een winkel in de exclusievere en custom made producten waarvan wij de kwaliteit en kwantiteit kunnen waarborgen. Het merendeel van ons assortiment wordt gemaakt en geproduceerd door bedrijven die dezelfde normen en waarden hebben als wijzelf.
Als winkeleigenaren wilden wij de passie voor het karper vissen overbrengen in de producten die wij verkopen maar ook in de vorm van service en klanten contact. Wij streven ernaar om alle klanten binnen een dag te kunnen beantwoorden en die producten te leveren die uw als klant versteld doen staan. Daarnaast gebruiken wij alle producten die wij verkopen ook zelf, of testen wij het uitgebreid om uw als klant van de juiste informatie te kunnen voorzien.
Daarnaast streven wij er ook naar om uw als klant niet onnodig op uw bestelling te laten wachten, er is natuurlijk een kleine foutmarge, maar u kunt er bijna voor 95% vanuit gaan dat als u het artikel kunt bestellen op onze website wij deze producten ook daadwerkelijk op voorraad hebben en uw bestelling nog dezelfde of volgende dag door ons verzonden wordt.
Tevens kunt u ook altijd bij ons terecht om uw bestelling op te halen of om onze producten te bewonderen. De koffie staat altijd voor u klaar.
Frank
Snel en correct, goed product
John
Snelle levering zoals altijd
Hoe beoordeel je Carpylights?
Olaf
Top! Gute Preise, schnelle Lieferung, sehr ordentliche Verpackung!
Jens
Perfect
Anoniem
Goede klantenservice, snelle reactie en producten zoals omschreven.
Fabian
Good Service and fast shipping
Kees
Top geregeld….😊
John
Enige winkel waar nog betalights worden verkocht, thx for that. Overzichtelijke site en snel geleverd👍
Jaromír Vítek
Alles gut
Koos Jansen
Snelle levering en zeer goede uitleg voor het verbruik van het artikel en zeker klant vriendelijk
Jurgen Rodijk
Perfect
Wolfgang Kloß
Schnelle Lieferung und gute Preise.
Guido Vincken
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Mark Wagener
Toppertje goed en snel geregeld
Johan Frans
top geleverd , voor herhaling vatbaar, alleen ligt de verzendibngskost nogal hoog
henk de vries
supersnelle levering
JacobusJL Snijder
Goede service en een goede omschrijving van het product .
Wim Iseger
Top geregeld
Ralf Gühlen
Alles super geliefert wie besprochen.
Marco
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding