Case2go
Carla van Os
Super goed voor weinig geld
Een tevreden klant
Top bestelling en keurig snel ontvangen.
Hoe beoordeel je Case2go?
Konijntje
Duidelijke website, snelle levering. Prima!
Annemarie Vermeer
Diny
Fijne site en makkelijk om te bestellen,zeer snelle levering.
Peter Nijman
De aankoop ging probleemloos, de prijzen zijn aantrekkelijk. Het aanbod voor een hoes voor de Galaxy Tab A11+ was zeer schaars, slechts 3 uitvoeringen. Dit verwachtte ik niet.
Antwoord van Case2goBedankt voor je review! Fijn om te horen dat de aankoop soepel verliep en dat je onze prijzen aantrekkelijk vindt. Wat betreft het beperkte aanbod voor de Galaxy Tab A11+: op dit moment wordt onze voorraad helaas niet meer aangevuld in verband met onze opheffingsuitverkoop. Daardoor kan het assortiment inderdaad wat schaarser zijn dan je gewend bent. Toch hopen we dat je iets hebt kunnen vinden dat goed bij je past. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten. Veel plezier van je bestelling!
Tineke
Snelle levering. Tablethoes voldoet aan de verwachting.
Antwoord van Case2goWat fijn om te horen! Super dat de levering snel was en dat de tablethoes helemaal aan je verwachtingen voldoet. Bedankt voor het delen van je ervaring.
Fleury.
Niet tevreden over het product.
Antwoord van Case2goJammer om te horen dat de hoes niet goed past en steeds loskomt. Dat is natuurlijk niet wat we willen. Soms ligt dit aan het exacte model van de iPad, omdat kleine verschillen al snel invloed hebben op de pasvorm.
Stuur ons even een mailtje op klantenservice@case2go.nl met je ordernummer en het modelnummer van je iPad (en eventueel een foto), dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Zo kunnen we snel zien of deze hoes geschikt is voor jouw toestel of dat we je een beter alternatief kunnen aanbieden waar je wel tevreden over bent. We hopen van je te horen!
Francis
Heel goed telefonisch contact gehad (over onduidelijke afbeelding op de site) voordat ik het telefoonhoesje besteld heb. Met een echt persoon en niet met een chatbot!
De bestelling is vlot geleverd en klopt met de beschrijving op de site.Antwoord van Case2goBedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat het telefonische contact duidelijk en prettig verliep — we vinden het belangrijk dat je gewoon iemand aan de lijn krijgt die met je meedenkt. Ook goed om te lezen dat je bestelling snel binnen was en helemaal overeenkwam met wat je ervan verwachtte. Veel plezier van je nieuwe hoesje!
Lucy
Mooie case en screenprotector, echter is de screenprotector wel vanwege de grootte wat lastig aan te brengen. Ik heb gemaild voordat ik ging bestellen, echter heb ik hier nooit reactie op ontvangen. Na wat dagen op hoop van zegen besteld.
Antwoord van Case2goBedankt voor je review! Onze excuses dat je geen reactie hebt gekregen op je eerdere mail, dat is absoluut niet onze bedoeling. Fijn om te horen dat je ondanks dat toch hebt besteld en dat je tevreden bent met de case en screenprotector. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten dan helpen we je graag verder. Veel plezier van je bestelling!
Rianne
Telefoonhoesje 4 maanden geleden via bol gekocht. Binnenhoesje liet zijkant los. Gemaild naar case to go. Kreeg direct een nieuw compleet set toegestuurd. Wat een service. Heel vriendelijk geholpen. Zeer tevreden
Antwoord van Case2goWat ontzettend fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen! We vinden het belangrijk dat problemen snel en netjes worden opgelost, dus super dat het nieuwe hoesje is aangekomen en alles naar tevredenheid is afgehandeld. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier ervan!
WG
Correcte en vlotte levering. Alles zoals afgesproken en tegen een aantrekkelijke prijs.
Antwoord van Case2goBedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles vlot en correct is verlopen en dat je precies hebt ontvangen wat je verwachtte — en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Veel plezier van je bestelling!
Bas
Snelle levering; fijne afhandeling en goed product.
Antwoord van Case2goBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je tevreden bent met het product. Veel plezier van je bestelling!
Ineke van Poeijer- Schroot
Snel geleverd, mooie hoes.
Antwoord van Case2goWat fijn om te horen! Super dat de levering zo snel was en dat de hoes helemaal naar wens is. We vinden het altijd leuk om terug te lezen dat onze producten goed bevallen, bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen.
Merle
Stevig, leuke kleur, erg handig dat de standaard kan draaien!
Onduidelijke uitleg over uit elkaar halen van de onderdelen, er zitten 2 haakjes bij, daar staat niks over in de uitleg. Daarmee kun je ze heel makkelijk van elkaar halen. Kwam ik achter na heel moeilijk de delen uit elkaar te hebben gekregen. Er staat op de website dat er een screenprotector in zit. Dat is niet waar, die zit er niet in/bij. Buiten onjuiste en onhandige info ben ik er erg tevreden mee! Bonus was geweest als het standaard ook kon verschuiven zodat die rechter op kan staan verticaal!Antwoord van Case2goBedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de stevigheid, kleur en het draaibare standaard van de hoes. Onze excuses voor de onduidelijke uitleg over het uit elkaar halen van de onderdelen, dat had wellicht duidelijker gekund. We nemen je feedback mee! Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten.
Paul
Snel geleverd. Prima hoesje.
Antwoord van Case2goBedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het hoesje helemaal naar wens is. Veel plezier van je bestelling!
Ditty Kroon
Snelle levering, product was netjes verpakt.
Antwoord van Case2goBedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd is en dat het product netjes verpakt bij je aankwam. We waarderen het dat je dit met ons deelt. Veel plezier ervan!
Sietske
Snel verzonden en een goede kwaliteit.
Antwoord van Case2goBedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat de kwaliteit goed is. Altijd leuk om zulke positieve ervaringen terug te krijgen. Veel plezier van je bestelling!
Aart
Binnen twee dagen werkt de sleep/wake functie van de gekochte tablethoes al niet meer! Sorry, ik was te voorbarig: in Instellingen kon ik de functie alsnog instellen,!
Antwoord van Case2goBedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de sleep/wake‑functie van de tablethoes na twee dagen al niet meer goed werkt. Dat is uiteraard niet de bedoeling! We kijken graag met je mee naar een passende oplossing.
Zou je ons een mailtje willen sturen op klantenservice@case2go.nl?
Dan kunnen we dit verder voor je oppakken. We horen graag van je! -
Mostafa
Case2go leverde snel, alles was goed verpakt en de communicatie via e‑mail was duidelijk en vriendelijk.
Antwoord van Case2goBedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles snel en netjes is geleverd, en dat de communicatie duidelijk en vriendelijk verliep. Daar doen we het voor. Veel plezier van je bestelling!
het Case2go‑team