Casies
Renata
Snelle levering, goede kwaliteit en erg mooi
Fleur Huizer
Snelle service goed product
Hoe beoordeel je Casies?
Brigitte
Super service!
Sandra Norde
Goede servive, mooie kwaliteit, snelle levering
Kim
Snelle verzending en ik had de verkeerde besteld. Maar dit werd direct opgelost, heel fijn
Miranda
Snelle levering , kwaliteit van producten heel goed 👍
Antwoord van CasiesHi Miranda,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent 💗 -
Lotte
Goede service en een snelle levering! Leuk hoesje.
Antwoord van CasiesHi Lotte,
Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je nieuwe hoesje ت -
Wil
Zo super attent met ruilen, al was het mijn fout
Antwoord van CasiesHi Wil,
Fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Hopelijk mogen we je ook in de toekomst verblijden met een nieuw hoesje! ♡ -
Roos de Kok
Uitstekende klantenservice
Marlies
Goede levering en product voldeed helemaal aan verwachting. En zeer snelle reactie op vraag tussendoor
Cynthia
Mooi hoesje en snel verzonden
Esmee Van leeuwen
Heel leuk hoesje
Marit Koch
Niet ontvangen
Antwoord van CasiesHi Marit,
Bedankt voor je review. We hebben inmiddels contact met je opgenomen, omdat het pakketje helaas retour is gekomen vanwege een verkeerd opgegeven adres. Daardoor heb je je bestelling niet kunnen ontvangen. We helpen je uiteraard graag verder – zou je ons je correcte adresgegevens kunnen doorgeven? Dan zorgen wij ervoor dat je hoesje zo snel mogelijk alsnog wordt verzonden.
Team Casies -
Ernst
Alles duidelijk en geleverd volgens afspraak.
Esther Wieman
Snel geleverd, mooi verpakt
Rosa Voortman
Snelle levering en erg netjes en mooi verpakt.
Linda Van crsen
Geweldig
Britt van Kempen
Het hoesje kwam in een prachtige productdoos binnen en ziet er heel mooi uit. ik heb de wavy case besteld met spiegel en hij is heel mooi!
Danie Amyotte
Everything was perfect, delivery was super quick, the inside box was a bit damaged on arrival but the contents are in perfect shape. Thank you!
Antwoord van CasiesHi Danie! Thank you for your lovely review! 💕 We're happy you’re pleased with your order and our fast delivery. Sorry about the box, but glad everything inside was perfect! Enjoy! ✨
Love, team Casies -
Esther
Snelle service, mooi hoesje. Precies zoals vermeld!
Antwoord van CasiesHi Esther,
Dankjewel voor je lieve review! 💕 We zijn blij dat je zo tevreden bent met de service en je hoesje. Veel plezier ermee! ✨
Liefs, team Casies