Casual FC

Casual FC

Casual FC is een webshop opgezet door een aantal voetbalsupporters die volledig bezeten zijn van ‘The Beautiful Game’. We zijn wekelijks te vinden op de tribunes, kijken alles, lezen alles en als we even vrij hebben, zijn we als bijna veertiger en veertiger nog steeds druk met potjes FIFA en Championship Manager (klassieker!).

Bij Casual FC verkopen wij momenteel de gehele collectie van het Nederlandse COPA Football. Het merk is al sinds 1998 toonaangevend in football & fashion en bestaat anno 2020 uit honderden verschillende items in diverse collecties. Zo hebben we o.a. retro shirts, jacks & broeken, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, babyshirts, functionele voetbalkleding en ballen.
De zekerheden van https://casualfc.com
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.