Cayboo
Webshop en winkel gespecialiseerd in duurzame producten voor het dagelijks leven.
Met duurzaam textiel, bamboe basics voor mannen en vrouwen, bamboe badhanddoeken, mooie cadeauartikelen zoals TiMEBOO horloges en zero waste artikelen
De zekerheden van https://www.cayboo.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Cayboo is als webwinkel opgericht in 2011 en in 2016 is daar een fysieke winkel bij gekomen. Begonnen met een passie voor bamboe in al zijn facetten, is Cayboo gaandeweg uitgegroeid tot een winkel in duurzame producten voor alledag. Bamboe blijft daarin een hoofdrol spelen, maar ook zero waste neemt een prominente plaats in. We willen je graag een duurzaam alternatief bieden voor alledaagse producten, omdat we vinden dat duurzaam leven niet zo moeilijk hoeft te zijn, als je maar kiest voor de juiste producten. En daar helpen we je graag mee op weg. In je kledingkast, in de badkamer, je keukenkastje. Laat je verrassen bij Cayboo.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2013

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.