Charge24
Wij zijn Charge24. De doorzetters. Degenen die vasthouden aan de missie om duurzaamheid te bevorderen door hoogwaardige, A-merk laadpalen aan te bieden tegen de laagste prijs garantie. We leveren persoonlijk advies om onze klanten te helpen bij het selecteren van de juiste laadpaal.
laadpalen voertuigen
9,6

• Elbert
    Geverifieerde klant van Charge24

Vooraf diverse zaken geïnformeerd, goed geholpen door duidelijke antwoorden. Mede door deze service de laadpaal besteld. Binnen 18 uur na bestelling al ontvangen via de pakketdienst. Super.

• Bas Van Breda
    Geverifieerde klant van Charge24

Duidelijke info online en super snel geleverd!

• Hoe beoordeel je Charge24?

• Robert van Alphen
    Geverifieerde klant van Charge24

Opzoek geweest naar de Zaptec Go 2 en diverse aanbieders gevonden.
    Ook diverse prijzen gezien, maar bij de reviews kwamen niet alle bedrijven goed uit de bus. Charge24 echter WEL, Charge24 heeft goede reviews die met name gericht waren op service en klantbetrokkenheid.
    Ook leveren ze netjes op tijd.
    Voor mij was de keuze wel duidelijk, misschien is Charge24 niet de allergoedkoopste, maar een correcte behandeling is ook wat waard!
    De spullen waren de zelfde dag nog verzonden en kwamen netjes verpakt aan.
    Ik moet de lader nog aansluiten, maar tot nu toe zeer tevreden!

• Daniel van Gogh
    Geverifieerde klant van Charge24

Prima prijs en snelle levering

• Werner Jonkheijm

Goede prijs.
    Twee keer gebeld, erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
    Besteld, goede feedback over de status, en de dag er na binnen.

• adri verhoeven,
    Geverifieerde klant van Charge24

Ik ben ontzettend tevreden over deze leverancier. Wat tegenwoordig zeldzaam is, doen zij nog gewoon: de klant nabellen om te vragen of alles naar wens is. Dat persoonlijke contact maakt echt het verschil.
    Zelf had ik per ongeluk een verkeerd product besteld (mijn eigen fout), maar door het snelle schakelen en het fijne telefoongesprek was dit binnen 24 uur volledig opgelost. Geen gedoe met eindeloze mailwisselingen, maar direct actie.
    Een dikke 10 voor de klantvriendelijkheid en snelheid!

Antwoord van Charge24

Bedankt voor je review en dat je dit aangeeft.

Wij vinden het behoorlijk jammer dat je de vertraging als misleidend hebt ervaren. Inmiddels is je bestelling wel geleverd, weliswaar met een vertraging van 2 dagen.

Onze excuses voor dit ongemak. De vertraging hebben wij met je gecommuniceerd. We hebben ons best gedaan om de vermelde levertijden na te komen, maar door drukte bij de vervoerder kan er soms vertraging ontstaan. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en leverbetrouwbaarheid verder te verbeteren.
    Dank je wel voor je geduld en je feedback.

• Roelof van der Waal
    Geverifieerde klant van Charge24

Laadstation besteld, werd snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden van verzending. Charge 24 goed bereikbaar voor advies!

• jaap ammerlaan
    Geverifieerde klant van Charge24

Aanbieding van laadpaal besteld, die zou volgende dag geleverd worden. Volgende dag een mail met ernstige vertraging. Afwachten maar .

Antwoord van Charge24

Bedankt voor je review en dat je dit aangeeft.

Wij vinden het behoorlijk jammer dat wij de beloofde levertijd niet hebben gehaald. Inmiddels is je bestelling wel geleverd, weliswaar met een vertraging van 2 dagen.

Onze excuses voor dit ongemak. We hebben ons best gedaan om de vermelde levertijden na te komen, maar door drukte bij de vervoerder kan er soms vertraging ontstaan. Wij hebben je op de hoogte gebracht van de vertraging en zijn altijd bereikbaar geweest voor vragen. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en leverbetrouwbaarheid verder te verbeteren.

Dank je wel voor je geduld en je feedback.

• Marco Duckers
    Geverifieerde klant van Charge24

Top service, de levering was een aantal dagen vertraagd, dit hebben ze met een mooie cash-back goed gemaakt!

• Lex de Jonge
    Geverifieerde klant van Charge24

Charge24 heeft een goede Enphase oplader geleverd voor een vrij scherpe prijs. De levering was iets vertraagd. Het probleem was dat ik na enkele dagen een mail ontving van een volledig onbekende firma. Niet duidelijk was of die namens Charge24 opereerde en ook het vermelde opdrachtnummer was mij onbekend. Charge24 heeft bij zijn bevestiging aan mij wel een factuurnummer gegeven, maar geen ordernummer. De aanhef van de mail van de onbekende firma was "geachte heer/mevrouw" en ik werd uitgenodigd op een hyperlink te klikken, dus vreesde ik phishing. Die communicatie is slecht en moet echt beter!

• Thijm Post
    Geverifieerde klant van Charge24

Niet eerlijk over levertijd. De website geeft aan dat het product op voorraad is de volgende dag geleverd wordt. Na bestellen kreeg ik eerst een melding dat het geleverd zou worden de volgende dag, later op de dag kreeg ik een e-mail over vertraging van 2 a 3 werkdagen. Ondertussen staat het product nog gewoon online alsof het morgen geleverd wordt, maar dat is dus niet zo. Een van de redenen om het bij Charge24 te kopen was de levertijd, maar daar zijn ze dus niet eerlijk in.

Antwoord van Charge24

Bedankt voor je review en dat je dit met ons deelt.

Het klopt dat je bestelling vertraging heeft opgelopen en dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Tegelijkertijd zijn wij momenteel erg blij met de enorme drukte en het hoge aantal bestellingen dat we ontvangen. Hierdoor gaan onze voorraden soms sneller dan verwacht, wat helaas invloed kan hebben op de levertijd.

We zijn op dit moment met man en macht bezig om dit te verhelpen zodat we zo snel mogelijk weer kunnen leveren binnen 1 werkdag, zoals iedereen van ons gewend is. Wij verwachten dat dit in de komende weken weer het geval zal zijn.

Nogmaals dank voor je feedback en je begrip.

• Stefan Nijssen

• Peter
    Geverifieerde klant van Charge24

Prima ingepakt en gelukkig op tijd geleverd voordat de elektricien ermee aan de slag gaat. Na wat lastige start verliep het contact met Charge24 prima.

Kleine tip, stuur gewoon een track-and-trace code, dat zal een hoop heen en weer ge-mail schelen. De leverancier bij mij was DHL en daarvan heb ik zelfs een app op m'n telefoon staan voor de track-and-trace.

• Mark
    Geverifieerde klant van Charge24

Snelle verzending en scherpe prijze

• Richard Kant
    Geverifieerde klant van Charge24

Nette levering, afgeleverd tot in de gang

• Marco
    Geverifieerde klant van Charge24

Vragen werden snel geantwoord, levering volgens afspraak en duidelijkheid voor alles wat heel fijn is om mee samen te werken

• Jeroen

Duidelijke website . Scherpe prijs en snel geleverd. Dus alles was perfect

• Daniel Smit
    Geverifieerde klant van Charge24

Nette concurrerende prijzen en snel geleverd. Wordt goed gereageerd op vragen. Tot nu toe zeer tevreden.

• Merijn Bastiaansen
    Geverifieerde klant van Charge24

Gewoon goed zoals het hoort

• Robert-Jaap den Boer
    Geverifieerde klant van Charge24

Ik was een klein beetje huiverig om te bestellen, omdat ze veruit de goedkoopste waren, maar alles was in huis binnen 24 uur. Alles onbeschadigd en compleet. Echt heel netjes.