Cheaplighting.nl
G.H
Snelle levering. Juiste product
Wilbert Kuijpers
Goede service, nette afhandeling van klachten.
Hoe beoordeel je Cheaplighting.nl?
JOS HAGEMAN
Snelle levering en correct geleverd tegen een hele goede prijs
Luc
Goeie kwaliteit, goeie prijs en snel verstuurd. Helaas deed DHL minder z'n best. Pakket was maandag bij hen binnen en werd pas donderdag geleverd.
Martin Bootsma
Doen wat ze zeggen. Aantrekkele prijzen, via de mail goed benaderbaar. Snelle beantwoording en het product werd goed verpakt aangeleverd. Helaas ging de bezorging via DHL -comerce weer eens goed mis.
Peter
Standaard phlips armatuur voor een nette prijs. De snelheid van leveren is voor mij de beste service.
Tom Luinge
Goed advies online
H. Vissers
Goed product tegen scherpe prijs
d damen
top verkoper
Gylian Nijenhuis
Verwacht u service? Twijfel niet langer en bestel hier!
Johan H
Snel en correcte levering!
Wessel
transparant in kosten, snelle levering.
Frank
Snel geleverd en een professioneel team, zeker een aanrader, bedankt voor de goede service!
CasvG
Vlotte levering en in vergelijking met andere leveranciers fatsoenlijke prijzen.
Wilfred van Liempd
Goede en snelle levering, wat we vroegen kregen we ook.
Mario Crielaars
Bedank voor goed levering van het product en werk goed als ik nog een nog heb zou opniew bestellen
Michael
Zeer goede en snelle service, precies zoals het hoort. Ik ben zeer tevreden over deze webshop en heb prettig contact gehad met de medewerkers.
Bjorn Roelofs
Prima producten, goed verpakt en snelle service
Guy
Snelle en correcte afhandeling
Jan Willem van der Linden
Op zich ging alles goed behalve de levering. Er was schijnbaar iets niet op voorraad en het duurde dus 3 weken voordat er werd geleverd. Geen mailtjes gehad over de vertraging.