Chewies&more
Jose DEKKER
Mooie producten die gepersonaliseerd kunnen worden, zeer kindvriendelijk!
Sabine Kolk
Snelle levering en een prima speenkoord.
Hoe beoordeel je Chewies&more?
Nikki
Mijn bestelling in nooit aangekomen en is zonder overleg geannuleerd. Er wordt ook nergens meer op gereageerd. Zal dit bedrijf nooit aanbevelen.
marga Hansen
Mooie bijtring goede kwaliteit en snelle levering 😃👌🏻
Jolanda Jordaan
Jammer dat het artikel niet in een cadeauverpakking zit.
Anneke Buijs-Koumans
Leuk product, snelle levering
Jolijn Weijland
Artikel lijkt helaas niet op wat er op de site aangegeven staat. Hier krijg je het idee dat er verschillende kralen op de koord zitten maar in
Bernadette Dekker
Super netjes verpakt 😍 erg blij mee
Tanja Quaijtaal
Mooi verpakt en stevig product. Ik kan alleen nog niets over de kwaliteit zeggen omdat het nog niet is gebruikt.
Dur
Ik raad iedereen voor baby cadeaus op deze site te bestellen. Mooie speenhanger met naam van leer geleverd gekregen.
Sanne
Leuke actie!
Manar Sulaiman
Ze reageren niet op mijn berichtjes, e-mail, telefoontjes. De bestelling was vertraagd en nadat ik het had gekregen, was het niet goed. Ik probeerde daarna contact op te nemen, maar helaas geen gehoor. Met afdrukken is het niet goed gegaan, vandaar dat ik contact wilde opnemen.
Erg jammer! -
Lotte Vullings
Heel goed
Annika
Fijn contact, snel gemaakt en snel kunnen ophalen. Al meerdere besteld en kado gegeven, wordt altijd erg leuk ontvangen!
Wilske Hager
Goede service!
Susanne Van Veen
Bijtringen zien er heel mooi uit! Het speenkoord
Bea Bouman
Mijn autistische dochter is er gek op
Nessje
Ik heb een prachtig speenkoord van Chewies and More gekocht, maar helaas staken de draadjes door de kralen heen. Toen ik hierover contact opnam, kreeg ik te horen dat dit geen gevaar zou opleveren voor de baby en in plaats van de verwachte garantie kreeg ik een aanbieding voor 50% korting op de website. Hoewel ik het niet eens was met dit antwoord, besloot ik toch gebruik te maken van de korting en bestelde twee nieuwe speenkoorden. Eén daarvan was gepersonaliseerd met houten kralen, maar de letters waren niet netjes in lijn en de naam zag er niet mooi uit.
Ik gaf dit aan via een Whatsapp- bericht, maar kreeg geen reactie op maandagochtend , zelfs niet na een telefoontje. Niet op dinsdag en ook niet op woensdag..
Woensdag probeerde ik het via een ander nummer en ontving ik nog dezelfde avond nog een reactie.
Het voelt dus niet heel eerlijk en prettig..
Ik verwacht nu een passende oplossing voor deze kwestie.
Kim Prins
Snel geleverd en superleuk persoonlijk cadeau
Martina Spriensma
Erg mooie speenkoord