Christelijke Sieraden
R. Weima
Precies wat we verwacht hadden .
Floortje Timmermans
Goede snelle service en mooie kwaliteit
Hoe beoordeel je Christelijke Sieraden?
Jacky De la Mar
Snelle en goede service.
Corne De Borst
Super mooi product net als op de foto
Shamira Tjin-A-Kwie
Zelfde dag al verzonden en de dag daarna al ontvangen. Geweldig! Ketting is super chique!
Enya Vitória Lima Oliveira
Snelle levering, goed kwaliteit en mooi ketting!
Kyra de Vries
Hele goede service, vragen zijn snel beantwoord, pakketje snel geleverd!
Tracey
Goede prijs voor een mooie ketting.
Anoniem
Ik snap niet hoezo er negatieve reviews zijn over de manier van verpakken🤦♂️. Ik ben er erg blij mee! Snel verzonden en de ketting glimt mooi. Alles is naar wens en het bestellen ging makkelijk, voor de prijs zeker een aanrader!
Wicher
Ketting was snel in huis en ziet er prachtig uit! Ik ben er super blij mee.
Mandy Van der Heijden
Het is een prachtige sieraad!
Geerlize is bij vragen makkelijk bereikbaar, heel fijn! -
Redien Lap
Hangertje was minder subtiel dan ik hoopte.. dus helaas teruggestuurd.. afmeting erbij zou helpend zijn.
C Geerlings
Dinsdag besteld( verjaardagscadeau )zaterdag bestelling nog niet binnen. Zondag dus geen cadeautje. Erg jammer
Antwoord van Christelijke SieradenHi Connie,
Wat vervelend dat je bestelling niet op tijd is aangekomen. Je bestelling is op 18-12 verstuurd, maar helaas is het op dit moment enorm druk bij PostNL vanwege de kerstdrukte en zijn er veel pakketjes vertraagd.
Wil je contact met ons opnemen via info@christelijkesieraden.nl? Dan kijken we graag samen naar een oplossing.
Onze excuses voor het ongemak!
Groetjes,
Geerlize -
Esther Drijfhout
Snelle reactie toen het iets te laat werd geleverd. Heel mooi produ
piet
Minder overal stickers van christelijke winkel op. Is wel tikkie doorslaan zo vaak die sticker er opzit. Koop daardoor niet weet iets bij u
Antwoord van Christelijke SieradenHi Piet,
Wat vervelend dat u de stickers op de verpakking storend vindt, maar zonder deze 2 stickers sluiten het zakje en de envelop niet goed. We gebruiken de stickers om ervoor te zorgen dat enveloppe en de ketting of armband onbeschadigd bij u aankomt.
Groetjes,
Geerlize
Christelijke Sieraden -
Corina Hendriksen
Mooie artikelen en snel geleverd
Tanja
Prachtige sieraden
Carice van Kommer
Super snel geleverd & leuke dingen:)
Gineke
Snel geleverd in mooie verpakkingen met kaart en ook nog mooie sieraden! Top!
Monica
Mooie armband, snel verzonden, mooi ingepakt! Erg tevreden! 👍🏻