Christelijke Sieraden
Tessa Mank
Ik ben erg blij met de sieraden. Het kettinkje was voor mezelf en draag ik dagelijks. Maar het armbandje bleek aan de kleine kant. Hij kan alleen dicht op het uiterste gaatje. Ik zou hem liever ietsjes ruimer wensen. Dus dat is mijn Tip aan jullie.
Antwoord van Christelijke SieradenHi Tessa,
Dankjewel voor je lieve berichtje en wat fijn om te horen dat je blij bent met de sieraden!
Jammer dat het armbandje net iets te klein is.
Alle armbandjes worden standaard geleverd in 17 cm met verlengstuk, maar omdat ze met de hand gemaakt worden, is het ook mogelijk om de lengte aan te passen. Dit kun je aangeven bij het kopje “lengte aanpassen”.
Mocht je het armbandje graag willen verlengen, stuur ons gerust even een berichtje. We denken graag met je mee!
Liefs,
Geerlize -
Hanneke van der Mel
Zeer vriendelijk in het appen. Flexibel: op t laatste moment nog mogelijk het lettertype graveren te wisselen. Snel geleverd. Royaal: bij aankomst was 1 oorbel stuk; zonder pardon een nieuw stel toegestuurd gekregen, terwijl we het andere stel mochten houden (fijn als reserve)! Mooi gepresenteerd: elk sieraad op een prachtig kaartje met Bijbeltekst. Klein minpuntje van de site: ik vond het lastig om de lettertypes en symbolen te vinden. Misschien onder een apart kopje te zetten?
Hoe beoordeel je Christelijke Sieraden?
Elise den Ouden
Snelle levering, veel opties mogelijk
Gerdi Vrieling
Zeer snelle service ondanks dat ze vakantie hadden. Mooie ketting!
Chantal
Snel geleverd, mooi (en heel zorgvuldig!) verpakt en een fijn assortiment sieraden op de website.
Anne
Snelle levering, mooi verpakt, betaalbaar
Marit
Hele mooie sieraden van goede kwaliteit!! Ook snelle levering
M.G.
Prima service, geleverd met aanpassing.
Lianne De Visser
Via de app snel en heel goed advies. Na de bestelling ook snel geleverd.
Heel mooi armbandje.
Bleek dat we iets te lange maat doorgegeven hadden. Ook dat geen probleem. Maakt ze dan toch weer voor je op de juiste maat. -
Marlies van den Berg
Mooi kettinkje, snelle levering
Daniëlle
Fijn contact, er was niets dat niet mogelijk was. Eindresultaat was geweldig!
Mara
Goede prijs / kwaliteitverhouding. Bestelling was binnen 24 uur in huis. Super!
Ria Averesch
Snelle levering en de armband zat op een kaartje met tekst. Mooie aandacht is hier aangegeven.
Klaas Fuite
Goede en snelle levering, prima geregeld
Maik Busman
Nog nooit zo een goede service gehad
John van Bodegom
Prachtig sieraad, in het echt nog mooier dan hoe het er uitzag op de website. Snelle levering en een lief kaatje erbij. Heel goed!
Olga
Super goede en vriendelijke service, snelle levering!
Marieke
Prima! Snelle levering, armbandje ziet er mooi uit.
Joanne Ebbere
Het is een super mooi en netjes afgewerkt armbandje
niek
mooie ketting blij mee