Christen Swiss

Christen Swiss

Voordelige weegschalen,
kassasystemen &
accessoires.
8,7
35 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • T. Kloostra
  Review voor Christen Swiss

  Gaat niet over het bedrijf maar het product ZTP 15. De accu wordt niet altijd goed aangesloten op de pooltjes in de weegschaal. Om de zoveel weken moet je met een tang deze weer aanknijpen. Reserve accu heeft een andere afmeting en moet je met hulpmiddelen vastklemmen in het apparaat. Kortom een onbetrouwbaar apparaat wat veel irritatie opwekt. Nu op zoek naar een andere en wilden advies......maar telefonisch kan dat niet ondanks hun vermelde mogelijkheid. Jammer hoor......

 • Bert
  Review voor Christen Swiss

  Vanwege andere reviews even getwijfeld, maar toch een bestelling geplaatst en contact met hen opgenomen met vraag over levering. Keurig terug gebeld door een medewerker en ze hebben me prima geholpen. Ik was in de gelegenheid om even langs te gaan op locatie. Geen dozenschuiver, maar een echt bedrijf waar hard wordt gewerkt aan verkoop, onderhoud en reparatie van professionele weegsystemen. De gekochte Christen Swiss OR-20 was voor aflevering nog gecontroleerd op werking en nauwkeurigheid. Bijzonder tevreden met deze weegschaal die ook nog over vergaande instellingen blijkt te beschikken. Top service!

 • Hoe beoordeel je Christen Swiss?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Frank
  Review voor Christen Swiss

  Echt...zeer slechte kwaliteit...weegschaal aangeschaft via Bouhuis.com. verschillende afweeggewichten tussen de 5-10 geam wat je als (thuis)bakker niet kunt hebben. Ze reageren wel maar verwijzen naar betreffende leverancier in plasts van zelf actie uit te zetten. Klote-ronmel. Nooit meer iets van deze fabrikant...en ook niet van Bouhuis. Gewoon regelrechte TROEP.....ik ben boos en zeer ontevreden

  Antwoord van Christen Swiss

  Beste Frank,

  Wat jammer dat u niet tevreden bent met onze weegschalen en service.
  We hebben in samenwerking met onze partner Bouwhuis.com diverse oplossingen aangeboden aan u, maar kunnen u helaas geen oplossing bieden waar u tevreden mee bent.

  Met vriendelijke groet,
  Christenswiss.nl

 • Else
  Review voor Christen Swiss

  Nog voor we de weegschaal goed en wel in gebruik hebben genomen, is het batterijenklepje zoek geraakt. Als extra service is er door Christen Swiss een nieuw vervangend klepje opgestuurd. Zonder extra kosten en het werd de volgende dag al hier afgeleverd.
  Hierdoor kunnen wij de weegschaal weer dagelijks gebruiken.

 • Van zelm
  Review voor Christen Swiss

  Slechte aftersale.De enige manier om contact te krijgen is via de mail...terwijl er gewoon iemand de telefoon opneemt!

 • Banketbakkerij den Hollander
  Review voor Christen Swiss

  Snel een simpele weegschaal besteld in afwachting van een proffesioneler bakkerij-model van UWE.
  Typenummer OR-50 voldoet totaal aan mijn verwachting en hoe is mogelijk voor dit beperkte bedrag? (€87)
  Omdat het een Nederlandse firma is was de factuur geen gedoe, zelf even uitprinten en klaar.
  De door Swiss aangevinkte €5,- verzendingsschade verzekering heb ik uitgezet omdat dit in mijn ogen overbodig is omdat een beschadigde doos sowieso niet geaccepteerd wordt.
  Fijn te lezen dat een andere weegschaal en kassa leverancier de Ridder & Hertog zo tevreden is over de snelle levering van Christen Swiss.
  De beiden firma's zitten op exact hetzelfde adres in Geldermalsen waarom zou het dan niet snel kunnen? Hoop wel dat de €9,- bezorgkosten de Ridder & Hertog bespaard is gebleven.
  Christen Swiss is een aanrader voor deze categorie weegschalen, bij Ridder & Hertog wip ik binnenkort langs voor een uitgebreid kassa/weeg winkelsysteem toegerust op de bakkerijsector.
  Zoekt u een goede weegschaal in deze prijsklasse dan is Swiss een aanrader.
  De nazorg en garantie zijn door mij met vijf sterren aangevinkt omdat dit naar mijn gevoel ook goed zal zijn mocht het ooit nodig blijken.

 • De Ridder & Den Hertog
  Review voor Christen Swiss

  De Christen Swiss EL-06 besteld. Deze was snel geleverd. Ook vragen achteraf werden goed beantwoord.