Christmasplace.nl
Christmasplace.nl is onderdeel van Webbyshops.nl.

Christmas Place is een uit de hand gelopen hobby geworden, wat begon als een extreme liefde voor kerst en het idee om daar iets mee te doen is uitgegroeid tot een webshop en kerstblog.
Het walhalla voor de echte kerstaddicts onder ons. Want zeg nou zelf het is toch nooit te vroeg voor kerst?

De kerstverslaving begon al in onze kindertijd, door de jaren heen is het alleen maar erger geworden. Hoe kan het ook anders? Kerstmis is niet voor niks The most wonderful time of the year.
Ziet u zichzelf hier helemaal tussen passen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, dagelijks zijn wij bezig om de leukste, mooiste en beste kerstartikelen voor u te vinden en deze beschikbaar te stellen in onze shop.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.