Christmasplace.nl
Christmasplace.nl is onderdeel van Webbyshops.nl.

Christmas Place is een uit de hand gelopen hobby geworden, wat begon als een extreme liefde voor kerst en het idee om daar iets mee te doen is uitgegroeid tot een webshop en kerstblog.
Het walhalla voor de echte kerstaddicts onder ons. Want zeg nou zelf het is toch nooit te vroeg voor kerst?

De kerstverslaving begon al in onze kindertijd, door de jaren heen is het alleen maar erger geworden. Hoe kan het ook anders? Kerstmis is niet voor niks The most wonderful time of the year.
Ziet u zichzelf hier helemaal tussen passen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, dagelijks zijn wij bezig om de leukste, mooiste en beste kerstartikelen voor u te vinden en deze beschikbaar te stellen in onze shop.

Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.