CiTea
Thee en thee accessoires. Om je te helpen herinneren waarom thee de meest gedronken drank ter wereld is en waarom het een lange geschiedenis heeft. Daarnaast willen wij Nederland de kans bieden om écht goede thee te drinken!
thee theeproeverij cadeausets
9,5
Filter 315 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 161 met beschrijving

• Angeline
    Geverifieerde klant van CiTea

Heerlijk pakket zomer collectie fruitthee ontvangen.

• Belinda Gass
    Geverifieerde klant van CiTea

De beste thee die gemaakt is, echt prachtig om te zien en heerlijk van smaak, en ik ben eigenlijk geen theeliefhebber. De manier waarop het verpakt is en de service zijn gewoon uitstekend. Een geweldig bedrijf om bij te kopen.

• Hoe beoordeel je CiTea?

• Koffie Academie - Overtoom
    Geverifieerde klant van CiTea

Best teas, chai and matcha in the city

• D

Beste D,
    Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling, daar zijn we erg blij mee! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te beoordelen. En leuk om te lezen dat je alle theeën uit je bestelling ook zo positief hebt beoordeeld. Hopelijk tot gauw weer.

• Maaike Ververs
    Geverifieerde klant van CiTea

Leuke site. Snel geleverd! En heerlijke thee.

Hi Maaike,
    Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze website prettig vond en dat je bestelling snel is aangekomen.
    Nog leuker dat de thee zo goed in de smaak valt, daar doen we het voor.
    Veel plezier met je thee en graag tot een volgende keer!

• Wouter Siepman
    Geverifieerde klant van CiTea

Som ziijn er van die kleine alledaagsedingen waar we blij van worden. Dat is de thee van citea voor ons.

Ha Wouter,

Wat een mooie woorden, juist die kleine dagelijkse genietmomenten zijn precies waar we het voor doen. Heel fijn om te horen dat onze thee daar voor jullie onderdeel van is geworden en dat we jullie al zo lang mogen bedienen, dit was alweer jullie 18e bestelling!
    Dankjewel voor het delen van jullie ervaring en veel fijne theemomenten gewenst.

Groet, D.

• Mina Will.
    Geverifieerde klant van CiTea

Prima kwaliteit en snelle levering. Maar pakketje kan amper door de brievenbus! Wordt door bezorger bijna dubbel gevouwen door de brievenbus gedaan.

Antwoord van CiTea

Hi Mina, dank voor je fijne woorden over de kwaliteit van de thee en de snelle levering. Jammer om te horen dat het pakket zo krap door de brievenbus is bezorgd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen dit signaal mee en kijken hoe we dit verder kunnen verbeteren.
    Dankjewel dat je dit met ons hebt gedeeld!

• Brigitte Oenema
    Geverifieerde klant van CiTea

Snelle bezorging en heel erg mooi ingepakt!

Beste Brigitte,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat de verpakking zo in de smaak viel, we maken er met veel plezier een klein cadeaumoment van.
    Veel plezier met je thee en graag tot een volgende keer!

• Inge Punter

Ha Inge,
    Dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen, daarvoor doen we ons best.
    Veel plezier met je thee en graag tot een volgende keer bij CiTea!

• Sharon Ouwerkerk
    Geverifieerde klant van CiTea

Bestelling kwam in een super mooi ingepakt pakketje; het leek wel een cadeautje :) De Amsterdam Blend is ook heerlijk! Aanrader om hier wat voor jezelf of een ander te bestellen!

Antwoord van CiTea

Hi Sharon, wat leuk om te horen dat je bestelling als een cadeautje aanvoelde bij het uitpakken!
    Fijn dat de Amsterdam Blend zo goed in de smaak valt, altijd mooi om terug te krijgen.
    Dankjewel voor je aanbeveling en veel plezier met je thee.
    Graag tot een volgende keer bij CiTea!

• Gerard Evers
    Geverifieerde klant van CiTea

De brievenbus verpakking werkte niet goed omdat de drie losse papieren zakjes gaan schuiven en zich ophoopten. Gelukkig was ik thuis toen de postbode met kracht de doos door de brievenbus wilde duwen. Hierdoor voorkwam ik dat de verpakking van de thee scheurde.

Antwoord van CiTea

Goedemiddag heer Evers, dank voor het laten weten en dat is niet de bedoeling. Het is aan de postbode om het pakket op een nette manier aan te bieden en als het niet door de bus past retour te nemen en het als pakket aan te melden. In dit geval was even aanbellen de betere optie geweest..
    Ook aan onze kant gaan we kijken hoe we schuiven van de verpakkingen kunnen voorkomen.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring en hopelijk tot gauw.

• Heidi Eseryel de Vroedt
    Geverifieerde klant van CiTea

Snelle levering. Leuke verpakking ,héérlijke thee zonder troep. En proefmonsters ook fijn want dan hoef je niet alles groot te proberen

• Michael
    Geverifieerde klant van CiTea

Goed te benaderen bedrijf. Prima service. Vriendelijk.

Antwoord van CiTea

Dank Michael. Weet dat we klantenservice hoog in het vaandel hebben staan. Wellicht tot gauw!

• Vanessa Cox
    Geverifieerde klant van CiTea

De thee is lekker, maar niet echt sterk van smaak.
    Een groot minpunt is dat de bestelling niet compleet is geleverd. De theefilter/ei
    die ik meebesteld heb is niet geleverd, ondanks dat ik al 2x gemaild heb. Daarom maar 2 sterren voor een onbereikbare klantenservice.
    Factnr 19918

• Aad Griekspoor
    Geverifieerde klant van CiTea

Super thee snel bezorgd goed verpakt

Antwoord van CiTea

Wat top dat je je positieve ervaring deel Aad! Dank daarvoor.

• Anja Schulenburg
    Geverifieerde klant van CiTea

De levering was snel bezorgd, en netjes verpakt. Er zaten ook nog twee samples van twee soorten thee bij. Helemaal blij met mijn bestelling

Antwoord van CiTea

Heel veel dank voor je recensie Anja. Ik zie dat je een mooie combinatie van frisse zomersmaken en warme wintersmaken hebt gekozen, geniet er van!

• D.D. Broekhuis

Echt heel lekkere thee.

Antwoord van CiTea

Hi D. , dank voor de positieve recensie en heel leuk dat je al meerdere bestellingen hebt geplaatst. Eerder had je de First Flush Darjeeling zag ik, de First Flush van dit jaar verwachten we in april, tzt houden we je op de hoogte over het moment van beschikbaarheid. Als we tot die tijd iets kunnen betekenen zijn we goed bereikbaar!
    Team CiTea

• charlotte
    Geverifieerde klant van CiTea

Ik bestel al jaren thee van jullie en ben super tevreden over de smaak en kwaliteit van de thee.
    Helaas zijn jullie de afgelopen jaren flink gestegen in prijs zonder aankondiging. Toen ik jullie hierover heb gemaild heb ik nooit antwoord gekregen, helaas.
    Ik bestel hier nog graag, maar minder frequent dan voorheen.

Beste Charlotte,

Dank voor je jarenlange vertrouwen en je mooie woorden over de smaak en kwaliteit van onze thee, dat waarderen we enorm. Tegelijk vind ik het jammer om te horen dat je onze prijsstijgingen zo hebt ervaren en dat je geen reactie op je e-mail hebt ontvangen; dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen je signaal serieus en kijken graag alsnog met je mee als je hierover contact met ons wilt opnemen.
    Fijn om te horen dat je ondanks alles nog steeds bij ons bestelt, we hopen je nog vaak te mogen verrassen met mooie theemomenten.

• Tamara
    Geverifieerde klant van CiTea

Heerlijke thee, snel geleverd en zeer redelijk geprijsd! Ik ga hier nogmaals bestellen!

Antwoord van CiTea

Hi Tamara, dank voor het schrijven van je recensie. Fijn om te lezen dat je bestelling zo snel is geleverd en dat de thee zo goed in de smaak valt. Als we je voor een volgende bestelling kunnen helpen kiezen zijn we goed bereikbaar!

• Helma van Kastel

Heerlijke thee.

Antwoord van CiTea

Hi Helma, wat een mooie en positieve recensie! Veel dank daarvoor.