Clay & Roots
Direct van onze kwekerijen naar jouw tuin verstuurd!
Marleentje Schaekers
Alles goed en verzorgd verpakt. Planten zien er gezond uit.
Nancy Spiessens
Tijdig geleverd, netjes ingepakt en duidelijke omschrijving over hoe je ze best plant.
Hoe beoordeel je Clay & Roots?
Inez Volckaert
gaat goed van bestelling tot levering dus nu afwachten tot de planten gaan groeien
sylvia bon
Netjes verpakt & optijd geleverd met een duidelijke beschrijving hoe de pioenen geplant moeten worden.
Frederika Pleket
De levering ging vlot de bestelling zat vochtig en keurig ingepakt. Ze staan net in de tuin nu afwachten. Hopelijk veel pioenrozen
Rita Dubois
bezorgd op de juiste moment en in goede staat
Gudrun Eecloo
correct en vlot
Suzanne Craeyeveld
Geweldige service goede uitleg
Tanja
Wat een service een dikke pluim 👍alles was zeer goed verpakt wij zullen er zeker nog bestellen grtjes
Jan
Pakket goed ontvangen keurig ingepakt prima bedankt
Lieven Meersman
Iets vollere planten met meer neuzen verwacht .
Antwoord van Clay & RootsHi Lieven, we hebben contact met je opgenomen via de e-mail. We doen onze best om duidelijk te communiceren over hoe de wortelstokken van de pioenrozen eruit zien en leren graag van je ervaring. Met vriendelijke groet, Marc
Kristof Van Goethem
Correcte levering; goed verpakt met duidelijke labels.
Benny
Mooie planten en zeer goede service
Elke De Bontridder
Verzorgde levering van een gezonde plant, inclusief planttips. Ik kijk uit naar de eerste bloei!
T Langedijk
Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en je krijgt updates over wanneer je je bestelling kunt verwachten. Nu geleverd, mooie dikke knollen, precies volgens afspraak en nu planten en hopen dat ik prachtige dahlia's ga krijgen!