Click-pvc.com
Anita
Super leverin
Antwoord van Click-pvc.comSuper revie
Bastiaan
Mooie "marmer look" vloer YorkStone 46112 Moduleo LayRed voor een mooie prijs. Het bestellen via Sander liep soepel. Uitgestelde levering was ook mogelijk, dus nog even in afwachting...
Antwoord van Click-pvc.comFijn dat je tevreden bent Bastiaan. We zullen Sander een schouderklopje geven!
Bedankt voor het achterlaten van je review.
Click-pvc.com -
Hoe beoordeel je Click-pvc.com?
JW
Prima verlopen, Vloer was niet op voorraad, dus moest wat langer wachten. Goede communicatie over de levering.
Antwoord van Click-pvc.comDankjewel voor je review!
Jacques
Super mooi Moduleo klick pvc laminaat. Snelle levering en super kwaliteit. Ben dik tevreden.
Antwoord van Click-pvc.comHartelijk dank voor het achterlaten van een review, fijn om te horen dat je dik tevreden bent!
Marcella
Alles super goed geregeld! Prachtige vloer
Antwoord van Click-pvc.comBedankt voor het achterlaten van een review!
Eric N
Fantastische klantgerichtheid! Antwoorden snel via mail en de mogelijkheid om via Whatsapp te communiceren werkt ook prima. Hier kunnen nog veel andere winkels van leren.
Levering van de vloer is ook vlot verlopen, jammer dat ik geen extra ster kon geven.Antwoord van Click-pvc.comMooie review Eric, fijn om te horen! Veel plezier met je nieuwe vloer!
Keya
Geweldige service, vragen werden duidelijk en goed beantwoord :)
Antwoord van Click-pvc.comFijn om te horen. Bedankt voor je review Keya!
Joop
Na een duidelijk en klantvriendelijk advies een pvc clickvloer gekocht. het laminaat werd zoals afgesproken keurig op tijd bezorgd. De vloer ligt inmiddels (zelf gelegd) en zoals beloofd is het vloer geworden met een mooie en warme uitstraling die past in ons interieur. Nogmaals bedankt voor de handige tips voor het leggen van de vloer. Kopen van een vloer bij Click-pvc.com in Genemuiden betekent kwaliteit voor een alleszins concurrerende prijs.
Antwoord van Click-pvc.comLeuk om te lezen dat je de vloer al gelegd hebt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Veel genietplezier van je nieuwe vloer! :)
Larissa
Vriendelijk geholpen, super fijn de gratis proefstalen. Zo kan je goed een keuze maken wat het beste bij je meubels staat.
Antwoord van Click-pvc.comFijn om te horen dat je onze gratis stalenservice waardeert en dat deze je geholpen heeft. Bedankt voor je review!
Julie
Bericht gekregen dat mijn bestelling op de pallet vergeten was. Na contact krijg ik meteen een mail met nieuwe informatie en leverdatum die correct is nagekomen. Heel behulpzaam
Antwoord van Click-pvc.comBedankt voor het achterlaten van een positieve review. Veel plezier met je nieuwe vloer!
Daphne
Als je op zoek bent naar een vloer die zowel stijlvol als praktisch is, dan is het PVC laminaat Modulo de ideale optie! Dit laminaat heeft ons nu voor de tweede keer weten te overtuigen met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en uitstraling.
Het biedt een indrukwekkende uitstraling die elke ruimte een moderne en sfeervolle uitstraling geeft. We hebben het nu op de begane grond en 1ste etage.Antwoord van Click-pvc.comWat leuk om te lezen! We zijn blij dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad.
Jacques
Snelle levering. Prima kwaliteit PVC en natuurlijk een zeer concurrerende prijs.
Antwoord van Click-pvc.comBedankt voor je mooie review! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Robert
Een prettig contact met de leverancier en een snelle levering. Een aanrader voor als je een vloerbedekking zoekt.
Antwoord van Click-pvc.comBedankt voor je prettige woorden Robert, veel plezier met je vloer!
Kuijl
3 x staaltjes ontvangen voor te kunnen kijken of de vloer staat .
Heel netjes allemaal wij zijn nog aan het kijken wel een mooie aanbieding gehad maar momenteel zoveel actie ivm reclameAntwoord van Click-pvc.comBeste Kuijl, fijn dat je onze gratis stalenservice waardeert! Succes met het maken van je keuze, we kijken ernaar uit om de vloer te mogen leveren. 😊
Giovanni
Good!
Antwoord van Click-pvc.comThanks!
Ernst
Duidelijke communicatie en toegezegde levertijd nagekomen
Antwoord van Click-pvc.comBedankt voor je mooie review!
Click-pvc.comv -
Arjen de Bruin
Zoals het moet gaan; pvc-vloer, merk Belakos.
Click-pvc.com heeft mij kosteloos een aantal stalen gestuurd. Daarna hebben zij mij een aanbod gedaan dat echt niet voor niks was, maar veruit het beste aanbod dat ik heb gekregen in mijn verkenning. Vervolgens belde zij mij om de levering even door te nemen, het kon de volgende dag n.l. al geleverd worden. In dit gesprek hebben zij met mij de wederzijdse verwachtingen even doorgenomen. De levering vindt plaats na betaling en de chauffeur van het transportbedrijf levert af tot waar hij kan komen met een heftruck. En zo is het gegaan. Echt top!Antwoord van Click-pvc.comHartelijk dank voor je mooie review Arjen! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Click-pvc.com