Cocktails per Post
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 01-11-2023 stopgezet
Janet hessing
Heerlijke cocktails, duidelijke uitleg via de video's. En reactie op mijn vraag via de mail
Rob Niesing
Mooie verpakking, compleet. Smakelijke coctails, zeker voor herhaling vatbaar
Brigitte Marijnissen
Mooi verzorgd pakket binnengekregen met een ontzettend lekkere pornstar martini! Feestje in een glas!
Karel Turfboer
Ik kreeg deze cocktails cadeau wat een leuke en lekkere verrassing top succes
Linda
Wat een geweldig lekkere sensatie Daar kunnen nog heel wat horecazaken een voorbeeld aan nemen ‘ Ronduit heeeel erg tevreden !
Jeffery
Heerlijke cocktails, ik drink ze direct uit de kokers! En altijd leuke verpakkingen! Een bezorging om naar uit te kijken.
Suzanne
Ik vind het heel leuk om cocktails te maken voor mijn gasten. Het is met de juiste glazen, de kleuren en wat garnering zo veel feestelijker dan een wijntje of bier. Maar ik heb niet alle likeuren in huis, zeker niet welke ik zelf niet lekker vind. Superhandig om daarom deze cocktails gewoon kant en klaar te bestellen! Zo kan ik van alles aanbieden en heeft iedereen een cocktail naar keuze! Proost!
M
Heerlijke cocktails! Leuk om cadeau te geven en geweldige service: pakje was 'verdwenen' in de post, na melden werd meteen een nieuw aangemaakt en verstuurd. Dus alsnog een verrassing voor mijn collega!
Rianne
Super leuk en origineel om zo cocktails cadeau te geven. Leuk verpakt en snelle levering!
TIm Wildenbeest
Beter dan bij de lokale bar
Jaleesa
Geweldig Service!!!
Snelle reactie!
Top! -
IlonkA Van den Heuvel
Snelle levering en super mooi verpakt
Joyce Binnendijk
Snelle levering, ziet er feestelijk uit, erg leuk om cadeau te geven!!
JD Spit
Amanda Van Rooij- de Fouw
Mark
Pakket is meteen naar post nl punt gestuurd, zonder het aan te bieden bij de jarige. Geen reactie van klantenservice.
Antwoord van Cocktails per PostBeste Mark,
Wat vervelend dat het pakket niet goed afgeleverd was én je geen reactie gekregen had. Zou je willen mailen naar thiemo@cocktailsperpost.nl? Dan gaan we je een passende oplossing aanbieden!
Thiemo -
Jacqueline Burger
De smaak van de cocktail viel erg tegen.
Romy Lagarde
Ze coctails zelf zagen er goed en leuk uit. De doos kwam alleen wel al open binnen per post. Dit vind ik erg jammer.
Juliette Linssen
Leuk pakket, de jarige was er heel blij mee.
Marieke
Beter communiceren naar de klant. Helaas nog altijd geen reactie van mijn verdwenen pakket gekregen.