CoffeeMeister
Marco Arts
Ruime keuze, prima prijzen, snelle levering
Jeroen
Koffiecups krijg ik niet goed in het apparaat waardoor ik veel weg kan gooien.
Hoe beoordeel je CoffeeMeister?
Sonja de Jager
Goed advies gekregen over de soort bonen, geschikt voor mijn smask/voorkeur én koffiemachine. Snellen en correctie verzending. Uitstekende kwaliteit koffiebonen.
M.
Fijne service en goede producten
Daan
Goede service en top koffie!
Antwoord van CoffeeMeisterWat leuk om te lezen! Goede service vinden we minstens zo belangrijk als goede koffie.
Nico Biesheuvel
Super vriendelijke dame en super snel geleverd
Antwoord van CoffeeMeisterHier worden we blij van 😊 Fijn dat je contact met onze klantendienst zo positief hebt ervaren.
CM
Mooie aanbiedingen en heerlijke koffie!
Antwoord van CoffeeMeisterBedankt voor je review! Lekkere koffie die betaalbaar blijft, precies zoals we het bedoelen
Torsten Rutinowski
Very good coffee - delivery service was a bit long
Antwoord van CoffeeMeisterGreat to hear you enjoyed the coffee! ☕️ We’re sorry the delivery took a little longer this time and appreciate your patience
Ram Bos
Zeer snelle levering! En goede koffie
Antwoord van CoffeeMeisterSuper om te horen dat alles naar wens is verlopen! Snelle service en goede koffie, daar doen we het voor ☕️
jolanda alblas van Vliet
Super snelle levering . Koffie om eens te proberen. Zoals smaken verschillen .
Shant Boghos
Perfect advies ontvangen aan de telefoon, koffie smaakt heerlijk, net of je in een luxe restaurant bent beland
Antwoord van CoffeeMeisterDit soort reacties maken onze dag 🙌 Fijn dat je onze service en koffie zo waardeert.
Jo Peters
Lekkere koffie tegen een betaalbare prijs.
Antwoord van CoffeeMeisterMooi om te horen! Kwaliteit en een eerlijke prijs, daar doen we het voor.
Leo den Os
Snel geleverd voor een klein prijsje
Antwoord van CoffeeMeisterTop om te lezen! Snelle levering en lekkere koffie is precies wat we willen bieden. Dank je wel!
Kim Slagter
Lia Jansen
Snelle levering!
Antwoord van CoffeeMeisterWat fijn om te lezen, dank je wel! 💛 We doen ons best om jouw koffie snel en met zorg te leveren. Geniet van elke kop!
Cor
Een heel mooi koffiepakket voor een superprijs!!
Natalia Smit-Popilieva
perfecte service, normale prijzen
Barbara Van Der Drift
Prima aanbiedingen, snelle verzending
Bjorn Bergman
Snelle levering. Goede kwaliteit bonen!
Antwoord van CoffeeMeisterDank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat de koffie smaakt én dat de levering snel was. Enjoy!
Jan Ruinard
Snelle service