CoffeeMeister
Jeroen
Snelle service
Yvonne Kant
Gemak van het abonnement, makkelijk te wijzigen, snelle levering
Hoe beoordeel je CoffeeMeister?
Gilbert Bieshaar
Goed en snel
Thierry
Lekker, betaalbaar en super service!
Theo Oosterveld
Heerlijke koffie, vlotte levering
Christiaan Fousert
Koffiecups (Barzini) werken niet goed in Nespresso apparaat. Druk wordt te hoog.
CoffeeMeister komt helaas niet met een goeie oplossing/regeling om het te compenseren. -
Eric Steenbergen
Uitstekende koffie en goede service!
Jeffrey de Bats
Goede koffie, snel geleverd
carlo de Pie
Snel geleverd goeie prijs.
Ina
Snelle service en lekkere koffie
Arnold Mooij
Zeer snelle verzending en goede koffie
Jeroen
Het abonnement is ontzettend handig, gunstige prijs. Lekkere koffie.
anton pauw
zeergoed
Peter
De koffie (Manetti) die wij bestellen is echt heel goed. De levering is altijd conform belofte... Maar de kortingscodes zijn echt een natte-wind... Deze sturen ze op momenten dat je net besteld hebt bijvoorbeeld of halverwege tussen de huidige en volgende bestelling en zijn steevast verlopen of niet geldig voor het product dat je besteld. Wanneer je machine goed is ingesteld (bonenmaler, temperatuur, gewicht, timing) op de koffie die je lekker vindt dan wissel je niet (eventjes) naar een andere boon... Dus vandaar kortingscodes zijn erg uitgekookt of slecht getimed...
Antwoord van CoffeeMeisterBeste Peter,
Wat fijn om te horen dat de koffie goed bevalt. Wat ontzettend jammer dat je ervaart dat de kortingscode op het verkeerde moment verstuurd worden. Wij versturen 2 x per week een nieuwsbrief met regelmatig een aanbieding erin deze aanbiedingen zijn altijd een week of langer geldig. daarnaast bieden wij ook een abonnement aan, dan ontvang je elke drie maanden je koffie en profiteer je altijd van 15% korting op je favoriete koffie. -
Kees Afman uitdeuken zonder spuiten
Eerlijk, betrouwbaar en snelle correcte levering.
Anne Streefkerk
Geweldige koffie/ prima service
Caroline
Lekkere koffie snelle levering prima service
Nico van Vonderen
Mijn favoriete koffie en altijd snel en goed verzorgd opgestuurd
Said taous
Soms gaat wat mis met de verzendingen, maar ben tot nu toe tevreden.
Ivar Schippers
Prima service snel geleverd en (h)eerlijke koffie