College Style

College Style

College Style is een Nederlands modebedrijf dat in 1993 is opgericht door mevrouw Roukens. Zij wist als geen ander waar kleding voor de vrouw aan moest voldoen. Na het ontstaan van Roukens dameskleding is door verjonging de concept formule ‘College Style’ ontstaan. Inmiddels zijn er al 11 College Style winkels.

Een eigen design team van enthousiaste stylistes werkt dagelijks aan nieuwe collecties voor de verschillende merken; Beau Basics, Blue River, Emma en Cadadia.

De labels onderscheiden zich ieder met een eigen ‘handtekening’, variërend van meer sportief, zakelijk of juist feestelijk….voor elke gelegenheid. College Style is een rokken en jurken specialist, modieus met een vrouwelijke uitstraling, maar ook truien, blouses en broeken zijn niet meer weg te denken in de collectie.

Op zoek naar een nieuwe outfit? Onze deskundige verkoopsters in onze winkels helpen je graag verder. Of bezoek onze webshop!
De zekerheden van https://collegestyle.nl/
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.