ComfortAdvies
Alles voor seniorenwelzijn. Comfortabel & veilig thuis blijven wonen. Uw adviseur, leverancier & installateur voor een levensloopbestendige woning. Van hulpmiddelen, woningaanpassingen tot complete verbouwingen.
De zekerheden van https://www.comfortadvies.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Amersfoort, Utrecht, Nederland
ComfortAdvies is uw adviseur, leverancier & installateur voor een levensloopbestendige woning. Van hulpmiddelen en kleine woningaanpassingen tot complete verbouwingen. Binnen een straal van 25 kilometer helpen wij ook u graag bij het realiseren van een comfortabele en veilige toekomstbestendige woning.

Vragen? Wij helpen u graag verder. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur op 085 - 877 00 99 (ook WhatsApp) of e-mail: contact [@] comfortadvies [.] nl


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.