Compudata

Compudata

Compudata is actief in de in- en verkoop van laptops en toebehoren. Wij leveren betaalbare A-kwaliteit Refurbished MacBooks met garantie
8,1

• Ahmed

Geweldig service

• Yassine
    Review voor Compudata

Snelle levering, goed bereikbaar en goede snelle communicatie!

• Hoe beoordeel je Compudata?

• Debbie Kloos
    Geverifieerde klant van Compudata

Snelle verzending, goede prijs

• Daniel Nicolai
    Review voor Compudata

Snel geleverd, prima product!

• Erica Aeissing

• Filip
    Geverifieerde klant van Compudata

Product zoals omschreven en snel geleverd.

Antwoord van Compudata

Dank u voor uw beoordeling van onze webshop. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product dat u heeft ontvangen en dat het aan uw verwachtingen voldoet. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

• Nina
    Review voor Compudata

Top producten en klantenservice!

Antwoord van Compudata

Bedankt voor je positieve review over onze webshop! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en klantenservice.

Bij Compudata streven we er altijd naar om onze klanten kwalitatief goede producten aan te bieden en daarbij een uitstekende klantenservice te verlenen. Het doet ons dan ook goed om te zien dat dit bij jou goed is bevallen.

• Bart
    Review voor Compudata

Ik werk al zo lang met computers die allemaal werkten op het OS van Windows, van Windows 2.1 tot en met Windows 11, en wat een verschrikking is dat. Dus maar eens proberen hoe een Mac mij zou bevallen, tot je de prijzen ziet. Dus al een tijdje op zoek geweest naar een redelijk goede maar niet al te dure Macbook en die heb ik dus bij Compudata gevonden. Waarom Compudata, tja een bedrijf dat midden tussen de Leidse Universiteiten zit heeft altijd wel leuke aanbiedingen, leek mij zo. En ja ik heb in Leiden gewoond, 20 jaar geleden alweer. Macbook Air 2015 met Monterey 12.6.4 voor onder de 250 euro, zeer goed verpakt, en verzekerd verstuurd, hartstikke goed Compudata.

Antwoord van Compudata

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met onze webshop! We zijn erg blij om te horen dat je bij ons een goede en betaalbare Macbook Air 2015 hebt gevonden.

We begrijpen dat de prijzen van Macbooks soms behoorlijk hoog kunnen zijn, daarom proberen we altijd een goed aanbod te bieden aan onze klanten. Bedankt dat je voor Compudata hebt gekozen en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

• Bas Blom
    Review voor Compudata

Tweede hands laptop aangeschaft. Goede prijs / kwaliteit verhouding, ziet er keurig uit en functioneert goed.

Antwoord van Compudata

Hartelijk dank voor de positieve review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de MacBook. Het is goed om te vernemen dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is en dat de laptop goed functioneert. Mocht je in de toekomst nog op zoek zijn naar een nieuwe laptop of andere producten, dan staan wij uiteraard weer graag voor je klaar.

• Judith
    Review voor Compudata

Snelle service, mijn laptop was volgende dag in huis

Antwoord van Compudata

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat uw laptop snel en op tijd werd geleverd. Hartelijk dank voor de review en we hopen u snel weer als tevreden klant te mogen verwelkomen!

• Anja
    Review voor Compudata

De macbook is als nieuw. Snel geleverd en uitmuntend verpakt