Conny's Frutsels
Mieke
Snel geleverd en zag er precies zo uit als op de foto.
Ik kom zeker de volgende keer terug. -
Madelene
Superfijne website, mooie dingen, mijn pakje vandaag binnen gekregen en wowww wat een mooie servetten, goed verpakt en een hele leuke attentie erbij gekregen. Ik kan niet wachten om te beginnen.
Dank je wel. -
Hoe beoordeel je Conny's Frutsels?
Jeanine
Hele snelle service. Had na 2 dagen mijn bestelling al. Mooi verpakt met kleine attentie. Bedankt! Waar ik ook tevreden over ben is de manier waarop je op de hoogte wordt gehouden wanneer je pakje komt. Mooie website.
Isabel
Snel en goed verpakt geleverd. Heel tevreden, heb al weer een nieuwe bestelling gedaan :)
Nance
Geweldige service.Mijn pakket in goede staat ontvangen en snel.Materialen zijn echt super ik ben heel tevreden.
Dirkje
Fijne webshop, overzichtelijk en een ruim assortiment.
Snelle levering en netjes verpakt! -
Margo
Altijd lekker snel in huis.
En goede ruime keus. -
Jolanda van Schaik
Mooie servetten, leuk een servet als presentje erbij ensnel geleverd. Top!
Manuela
Snelle levering, zoals altijd
pia
overzichtelijke site
Miranda
Goede snelle service . Netjes verpakt . Mooie servetten
Misseke
Hele mooie servietten en allen heel netjes verpakt.
Tanja
Zeer tevreden, snelle bezorging, goed in gepakt.
Jenneke
Snelle levering netjes
Antwoord van Conny's FrutselsHartelijk dank voor het plaatsen van een review.
Pamela van Wijnsberge
Betrouwbare, sneller levering, goed prijs en heel vriendelijk eigenaar. Ik ben altijd tevreden!
Antwoord van Conny's FrutselsHartelijk dank voor uw mooie review. MVG Conny
Diana
Prachtige servetten en veel keus, snel ontvangen en goed verpakt. Ik ben zeer tevreden
Antwoord van Conny's FrutselsDank je wel voor je mooie review !
Conny -
Hilde
Superblij met mijn pakket servetten, mijn handen jeuken om aan de slag te gaan. Goede service en snel in huis!!
Lida heeren
21 maart bestelt 22 maart al in huis .
Rezy
Mooi rijstpapier, vooral de mini rice paper set , je kan ook de servetten per stuk kopen . Snelle levering en alles is mooi verpakt
C van der Heijden
Afgelopen zaterdagavond mijn bestelling geplaatst, tussentijds op de hoogte gebracht van de voortgang van mijn bestelling en vandaag al mijn pakketje ontvangen. Dat is lekker snel. Fijn dat de servetten ook per stuk te verkrijgen zijn. Veel succes