CoolMobile
De coolste leverancier van 10.000+ smartphones, tablets, watches en accessoires. CoolMobile garandeert snelle levering, lage prijzen en uitstekende service.
smartphones smartwatches tablets
9,4
Filter 414 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 171 met beschrijving

• Charissa Hermanus

Snel geleverd

• Kiki van Stratum
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Duidelijke site, hele snelle levering

• Hoe beoordeel je CoolMobile?

• Monika Anuszkiewicz

Ik ben heel blij mee

• Gabriel Barbieru
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Nobody knows where is my package after 3 days since they skip my address.

Antwoord van CoolMobile

Dear Gabriel,

PostNL tried to deliver your package but you weren't at home or didn't open the door. In that case the package is delivered at a servicepoint nearby (as explained earlier this is the standard procedure). You can find the servicepoint address and opening times on the provided trackingcode URL.

Thanks & have a nice day.

• gerrit vd Heuvel

mooie telefoon .Zeer snel geleverd

• Wojciech Kuc
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Exactly as expected, top notch

• Farissi

iPhone 15 besteld, volgende dag geleverd. Blij mee

• Ellen
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Goede service, snelle levering en tevreden met product

• nance rolle
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Snelle levering klantvriendelijk heid echt een top bedrijf

• Michel B.
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Bestelling van deze mooie Samsung A56 256GB in 'Grijs' geplaatst, eerst in het zwart maar kreeg mailtje dat zwart was uitverkocht heb gebeld met Reuben, aardige gast, en kreeg zo snel als t maar kon binnen 2 dagen de smarthphone thuisgestuurd. Top, dankjewel jongens! 😉☕
    Ga zekers nog wel iets bestellen bij CoolMobil!

• gproking

👍100%👍

• Anna
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Snelle levering , telefoon zag er keurig uit

• Derrick Mukiza
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Prices abit higher but good delivery

• Anno Niem
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Mobiel kleur grijs ontvangen in plaats van kleur wit

edit:
    Vanwege vriendelijkheid van support om dit te verduidelijken heb ik een extra ster gegeven.
    Wel wil ik het volgende vermelden:
    1. De afbeelding op de coolmobile product pagina is duidelijk licht wit.
    2. Het toestel dat ik heb ontvangen is duidelijk grijs, en niet zo wit als de afbeelding.
    3. Op mijn per email ontvangen factuur van coolmobile staat vermeld kleur 'wit', het woord 'grijs' is nergens te bekennen.
    4. Op de verpakking van Samsung staat vermeld kleur 'gray', het woord 'white' is nergens te bekennen.

Antwoord van CoolMobile

Bedankt voor je review. Samsung hanteert dubbele kleurcodes, ik kan me voorstellen dat dit wellicht verwarrend is. Zo staat de A16 bij de ene aanbieder als blauw vermeld, bij de andere zwart. Samsung hanteert zelf Blue/Black. Zo ook voor de witte versie. De ene noemt deze wit, de ander grijs.
    Voor dit model heeft Samsung 3 kleuren beschikbaar, namelijk Zwart/Donkerblauw, Groen en Wit/Grijs. Volledig witte toestellen bestaan voor dit model helaas niet.

Ik hoop je hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

• Mar
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Snelle service, snelle levering, veel qua betaling mogelijk, super!

• Petra Wormhoudt
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Makkelijk en heel snel,... betaalbaar ook,...

• Salaheddine Elmahmdi
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Een kleine probleempje gehad door PostN super snel en goed geholpen door jullie

• Jay

Snelle en fijne service

• Oni Suitela
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Medewerker Ruben van Putten heeft me uitstekend geholpen toen het niet helemaal goed ging met de bezorging. Hij heeft een andere bezorgdienst geregeld en ontving ik de volgende dag mijn bestelling. Had regelmatig telefonisch contact en per mail op een uiterst vriendelijke manier, prima service en het produkt wat ik had besteld werkte uitstekend, petje af voor Coolmobile en Ruben!

• Dr
    Geverifieerde klant van CoolMobile

Keurig geregeld mobiel was snel geleverd en goed verpakt en meerdere betaal mogelijkheden bv in 3x top