Cora's Knit Knacks
Jacqueline Schippers-ter Wee
Mooie eenvoudige patronen
Natasja
Om verzendkosten te besparen heeft Cora ook de optie afhalen. Dat vind ik dus helemaal fijn!
Hoe beoordeel je Cora's Knit Knacks?
Sandra
Super snel het patroon ontvangen, bedankt!
cora Van de Wege
Mary-Anne Simons
Veel hulp gekregen bij het vinden van de goede wol als vervanging voor wol die niet besteld kon worden.
Isabella
Keurig op de hoogte gehouden gehouden van de levering.
Danielle
Snelle levering en mooi pakket. Lief dat er een persoonlijke boodschap bij zit. Ik geef hem aan mezelf voor Sinterklaas dus ik ben nog niet begonnen. (Mijn kinderen geloven nog in Sinterklaas dus hij gaat in de zak ;)) Maar het xiet er al goed uit!
Anita Terlouw
Zo handig dat ik patronen meteen kan downloaden na mijn bestelling. Bij voldoende garen in huis kan ik meteen starten met haken 😊
Meshy
Snelle levering en netjes verpakt, inclusief een klein dankberichtje, altijd extra leuk. Ik kocht de producten als cadeautje, en de onvanger was er erg blij mee
Joyce Verloop-Stam
Superleuk verpakte bestelling! Ècht een kadootje!!
alie walsweer
Prachtig garen, snelle service
Karin Oostebring
Fijn dat je nu zelf kunt kiezen uit de mooie patronen.
Eva Lassche
Netjes verpakt, leuk kaartjes er bij geschreven
Natasja
Wederom snelle service, en op afspraak af te halen om verzendkosten en dus overbodige CO2-uitstoot te vermijden.
Anita Terlouw
Super leuk patroon en omdat ik kan downloaden is het patroon meteen beschikbaar. Top service zo!
Elvira
Ik heb de mystery box voor beginners besteld. Deze was netjes ingepakt met wat lekkers erbij. De materialen zien er goed uit en de uitleg om te beginnen met haken zien er ook duidelijk uit. Bedankt!
Samantha Van Noord
Goed verpakt met zeer leuke inhoud! De bestelling was ook supersnel in mijn bezit.
Antwoord van Cora's Knit KnacksWat fijn om te horen dat je tevreden bent Samantha! Ook dat je de inhoud van de Mystery Boxes leuk vond! 😁
Natasja Dammers
Super snelle levering omdat Cora de optie afhalen ook aanbiedt. Dus binnen 2 uur na bestellen had ik mijn product al in huis.
Antwoord van Cora's Knit KnacksFijn om te horen dat je blij was dat het ophalen zo snel lukte Natasja!
Jacqueline
Fijne webshop met mooie spulletjes. Persoonlijk briefje en een leuke attentie.
Antwoord van Cora's Knit KnacksSuper fijn om te horen dat je tevreden bent Jacqueline!
Gina
Met veel liefde en zorg door Cora ingepakt en ook snelle verzending. Super!
Antwoord van Cora's Knit KnacksSuper om te horen dat je tevreden bent en dat de liefde en zorg er vanaf te zien was Gina!