Cosmonde
Tim De Wildt
Klantgericht waarbij vriendelijkheid en betrokkenheid centraal staan.
Zowel telefonisch als in de winkel. De keuze uit de niche-parfums is groot en kwalitatief hoogwaardig. Er wordt goed gekeken naar wat de persoonlijke voorkeuren zijn, zodoende worden vele parfums besproken en direct getest. Online bestellingen worden uiterst snel verwerkt waardoor men het product de volgende dag in huis heeft. Laten verpakken als cadeau is zeker een aanrader! Tot snel weer! -
Firdaus Chabbi
Hoe beoordeel je Cosmonde?
Nellie Van Deursen
Topservice, snel geleverd en een heerlijke geur!!
Thea Koonstra
Keurig verpakt met wat extra niet bestelde items met een handgeschreven persoonlijke note. Zó bind je klanten aan je bedrijf. Chapeau !
Monique Hubner
Ik heb hier al meerdere keren besteld. De levering is snel en de benadering is erg attent en persoonlijk.
Jolanda Roepers Zomerdijk
Snelle levering en de cadeaubonnen ook nog eens heel mooi verpakt.
L B
Hele fijne webwinkel. Betere service dan verwacht!
Gera
Fantastisch service!
Nancy Lauwers
Leuk met het persoonlijk bericht en ingepakt geschenk
Dmitrijs Bogdanovs
Zeer tevreden met deze aankoop en snelle levering.
Yvonne
Prachtige nieuwe website! De dames staan er mooi op! Weer een top behandeling gehad van Jasmijn. Mijn leeftijd zakt al iets in mijn gezicht😉
Olaf Siezenis
Alles prima
Loïs
Goede service en advies! Erg vriendelijk
Lisa Anbergen
Wederom super geholpen en producten snel in huis! Tot snel :)
Martin
Overzichtelijke site en snelle levering 👍
Justine
Ik kende de webshop niet dus heb wel even gecontroleerd of het een valide webshop is. Nou dat is het dus zeker! Ik ontving het door mij bestelde product super snel, met een leuk handgeschreven kaartje en attentie er bij. Ik kom zeker terug!!
JEAN-MARIE DUPONT
Een geweldige webshop. Persoonlijke service gekoppeld aan zeer snelle levering. Enig
Kim
hartstikke leuke en goede service. Feestelijk ingepakt en met een attent, handgeschreven kaartje.
Maurits
Erg snelle levering, heel mooi ingepakt met een gepersonaliseerd kaartje (en ook nog goedkoop).
Anna Nowotka
Alles was prima!